Soția lui Nelu Cortea, mesaj public neașteptat pentru Cătălin Bordea: „De când ai apărut în viața lui…”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt foarte buni prieteni și împreună au câștigat America Express – Drumul aurului.

Soția lui Nelu Cortea, mesaj public neașteptat pentru Cătălin Bordea: "De când ai apărut în viața lui..."

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt foarte buni prieteni și împreună au câștigat America Express – Drumul aurului, în finală reușind să învingă echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Colaborarea lor cu Antena 1 s-a prelungit, astfel că, pentru o perioadă, amândoi au făcut parte din juriul show-ului iUmor, dar ulterior, Cortea s-a retras din acest proiect.

Cei doi postează des fotografii amuzante pe rețelele de socializare în care apar împreună, imagini pe care fanii le apreciază în număr impresionant. Nu lipsesc nici comentariile, care de care mai interesante.

Așa s-a întâmplat și în cazul celei mai recente fotografii în care apar cei doi. Pe lângă comentariile de la fani, remarca ce a stârnit zâmbete și numeroase reacții a venit chiar din partea soției lui Nelu Cortea.

„De când ai apărut în viața lui, eu nu-l mai recunosc”…, a scris soția lui Nelu Cortea.

Ce au făcut Cortea și Bordea cu premiul de 30.000 de euro câștigat la America Express

Deși premiul cel mare a constat în impresionanta sumă de 30.000 de euro, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au dezvăluit că au cheltuit banii în scopuri profesionale. Cei doi au un podcast, Colegi de cameră, și au preferat să investească în studioul unde realizează înregistrările, în aparatură profesionistă și în decor.

„Oameni buni, ne-am întors, după mult timp, am discutat mult despre asta, dacă să o facem, dacă să n-o facem, ideea e că ne-au căutat oameni să ne sponsorizeze, n-am vrut pentru că nu vrem să ne modifice stilul, vrem să fim liberi”, a spus Nelu Cortea.

Cătălin Bordea a confirmat că suma obținută după câștigarea competiției a fost investită în acest podcast.

„La noi s-a schimbat, practic, decorul. Noi am crescut un pic și după America Express și după popularitatea asta. În ce am băgat banii din premiu? Iată!”, a dezvăluit la rândul său Cătălin Bordea în podcastul Colegi de cameră.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea, dezvăluiri despre America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii mult așteptatei finale America Express, au acordat un interviu în cadrul podcastului Fain & Simplu al lui Mihai Morar. Cei doi au ținut să le mulțumească Andreei Bălan și Andreei Antonescu pentru susținerea din timpul competiției.

„Ele au venit la noi cu propunerea, din aeroport, ca să ne facem bisericuță. Mi-a zis că arăt a bucătar. Și am făcut alianță cu ele, că voiam, că nu voiam. Era alianță și cu Puya și cu Buta. Și culmea, a funcționat. Eu cred că, dacă noi nu făceam alianță cu fetele, dacă ziceam nu, cred că în etapa doi ieșeam… Ne-au ajutat să ajungem în finală… Le mulțumim din suflet și fără Andre nu cred că am fi câștigat America Express”, a declarat Nelu Bordea.

„Bălancele, Andrelele, s-au echilibrat și ele oricum foarte bine. Antoneasca, mega zen. A temperat-o foarte tare. Bălanca, atunci când intră în competiție, intră tancul. Nu face de răutate, pur și simplu așa e felul ei… Andreea Bălan era peste tot. Când se vorbea ceva la careu intra și ea peste tine, influența votul. Ne lua oamenii în timpul probelor. E un fel de a fi pe care eu nu l-am mai văzut niciodată în viața mea. S-au suit în mașini care spuneau că nu le ia, pe drum spunea că nu are bani”, a povestit, râzând Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au mărturisit că au fost foarte surprinși de faptul că au ajuns până în finala emisiunii.

„Noi nu ne așteptam să ajungem în finală, noi ne-am stabilit locul trei, dacă ajungem pe locul trei suntem bine rău. Ne bucuram că o să luăm telefoanele, o să sunăm fetele și chiar nu ne-am așteptat. Ne-am văzut în finală și am început să ne panicăm. A fost foarte emoționant, au fost foarte grele misiunile. Noi am realizat pe parcursul show-ului, dar în finală mai rău decât niciodată, cât de tare ne iubim soțiile”, au povestit cei doi.

Citește și:
SAG Awards 2024: Cele mai spectaculoase ținute purtate de vedete (GALERIE FOTO)

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people