Soția lui Bruce Willis, mesaj dur pentru paparazzi

Emma Heming Willis, soția lui Bruce Willis, a transmis un mesaj jurnaliștilor care îi vânează familia, de la anunțul că partenerul său de viață suferă de demență.

Soția lui Bruce Willis, mesaj dur pentru paparazzi

Soția lui Bruce Willis și-a exprimat nemulțumirea față de paparazzi care îi vânează soțul și întreaga familie, după anunțul oficial conform căruia iubitul actor suferă de demență frontotemporală. Emma Heming Willis le-a explicat jurnaliștilor că Willis are nevoie de spațiu în această perioadă dificilă a vieții sale, după ce, la ultima ieșire a acestuia în public, a fost înconjurat de camere.

Emma Heming Willis, soția lui Bruce Willis, s-a adresat paparazzilor prin intermediul contului său de Instagram, unde a spus într-o postare:

„Dacă ești o persoană care are în grijă pe cineva care suferă de demență, știi cât de dificil și de stresant este să ieși cu acel om în lume și să navighezi spațiul exterior în siguranță, fie și când e vorba doar despre a bea o cafea. Este clar că e nevoie de foarte multă educație. Deci acest mesaj este pentru fotografi și pentru cameramanii care încearcă să obțină material exclusiv cu soțul meu în diverse locuri. Trebuie să îi acordați spațiu.”

Emma Heming a făcut referire la o recentă plimbare făcută de partenerul său de viață în Santa Monica, în California, unde acesta a ieșit la o cafea cu doi prieteni cu o săptămână în urmă, ieșire în timpul căreia paparazzi au încercat să îi atragă atenția prin tot felul de metode.

„Știu că este meseria voastră, dar poate ar fi bine să stați la distanță. Vă rog să nu țipați la soțul meu, sau să îl întrebați ce face”, a continuat soția lui Bruce Willis.

„Permiteți familiei sau oricărei persoane care este cu el în acea zi să îl poată duce din punctul A în punctul B în siguranță. Acesta este anunțul meu în serviciul publicului.”

Mesajul dur al Emmei Heming vine la doar câteva săptămâni de când familia actorului a dezvăluit că acesta a fost diagnosticat cu demență. În respectivul mesaj, apropiații actorului au declarat: „Demența frontotemporală este o boală cumplită despre care mulți dintre noi nu au auzit, dar care poate afecta pe oricine. Pentru oamenii cu vârsta sub 60 de ani, aceasta este cea mai comună formă de demență, dar pentru că diagnosticarea poate dura ani de zile, această afecțiune este, probabil, mult mai comună decât ne dăm seama.” Familia a explicat, de asemenea, că nu există un tratament eficient, și că pacienții suferă de schimbări de personalitate, de dificultăți la vorbire și mișcare. Diagnosticul inițial al lui Bruce Willis a fost de afazie.

Citește și:
Anunț oficial: Alexandru Abagiu este noul jurat de la „Bravo, ai stil!'

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people