Sorin Bontea și soția lui au împlinit 28 de ani de căsătorie. Mesajul transmis de celebrul chef

Sorin Bontea și soția lui au împlinit 28 de ani de căsătorie. Ce mesaj a transmis juratul de la "Chefi la Cuțite"?

Sorin Bontea și soția lui au împlinit 28 de ani de căsătorie. Mesajul transmis de celebrul chef

Sorin Bontea și soția lui au împlinit 28 de ani de la căsătorie. Cu această ocazie, juratul emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1 a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

În vreme ce Sorin Bontea a devenit cunoscut prin primsa emisiunilor de cooking în care a fost jurat de-a lungul timpului, nu același lucru putem spune și despre soția lui, care este o prezență discretă. În ziua în care celebrul chef și partenera lui de viață au sărbătorit 28 de ani de la căsătorie, acesta a marcat acest moment important din viața lor cu un mesaj special transmis pe Instagram, care a fost însoțit și de o imagine rară cu ei de la nunta lor. 

„Azi se împlinesc 28 de ani de la căsătorie, ani în care am fost unul lângă altul la bine și la greu, la bucurie și tristețe, la tot ce viața ne-a adus în cale. Niciunul dintre noi nu știe cand au trecut, dar cel mai important este că am fost împreună!”, a fost mesajul scris de Chef Sorin Bontea pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official)

Recent, Sorin Bontea a împărtășit cu fanii lui de pe Instagram o imagine inedită cu soția lui. „Doamna Bontea❤️”, a scris Sorin Bontea în dreptul acestei fotografii.

Chef Sorin Bontea și soția lui sunt împreună din 1989. Cei doi s-au căsătorit în anul 1994 și au împreună doi copii, pe Miruna și pe Iulian. Cunoscutul bucătar a vorbit în trecut despre începutul poveștii de dragoste cu partenera lui de viață și a dezvăluit cum a cunoscut-o. 

„Suntem împreună din ’89 și ne-am căsătorit în ’94. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat Sorin Bontea, conform protv.ro

Citește și:
Raluca Bădulescu, într-o ipostază inedită alături de iubitul ei. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people