Sorin Bontea, dezvăluiri despre emisiunea MasterChef România. Ce așteptări are de la concurenți: „S-a întâmplat până la urmă”

Sorin Bontea a făcut declarații despre emisiunea MasterChef România.

Sorin Bontea, dezvăluiri despre emisiunea MasterChef România. Ce așteptări are de la concurenți: "S-a întâmplat până la urmă"

Anunțul oficial al faptului că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV ca jurați ai emisiunii MasterChef România i-a luat prin surprindere pe fanii celor trei. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să îi vadă din nou pe aceștia pe micile ecrane. 

PRO TV a anunțat recent startul filmărilor pentru cel de-al 9-lea sezon al celui mai așteptat show de cooking: MasterChef România. Formatul care a inspirat milioane de români îi provoacă pe bucătarii amatori să prindă gustul competiției și în această toamnă. Bucătarii amatori se vor lupta în preparate pentru a demonstra că au toate ingredientele necesare pentru a câștiga titlul de MasterChef România 2024.

Sorin Bontea a vorbit despre MasterChef România și despre cum decurg până acum filmările show-ului de la PRO TV.

„M-am apucat de filmat. Abia așteptam momentul ăsta, e ca un nou început, un restart. O luăm de la început, dar chiar dacă am mai făcut sezoane de MasterChef, eu simt că o iau de la început și învăț iarăși să merg. Cu toate că lumea ar spune că e ca mersul pe bicicletă, nu este chiar așa. Trebuie să ne obișnuim cu totul, cu toții. Relația dintre noi e aceeași, între noi trei e ok, dar trebuie să învățăm echipa. Trebuie să învățăm și locul pe platou și să ne acomodăm din nou, dar ne place foarte mult. Ne doream să facem asta, s-a întâmplat până la urmă, am avut și noroc și sperăm să iasă bine că facem ceea ce ne place”, a declarat Sorin Bontea pentru ciao.ro

De asemenea, Sorin Bontea a vorbit și despre așteptările pe care le are de la concurenții care vor veni în fața juraților. 

„Eu cred că ne vor surprinde cu foarte multă muncă. Față de cum am învățat eu bucătăria când nu avea nicio informație de nicăieri. Acum ai acces la foarte multe comenzi și eu recunosc, mă uit pe YouTube. Nu le știu pe toate și cât trăiesc învăț, deci ei, eu cred că acum, mai ales că sunt pasionați de bucătărie și nu sunt de meserie, eu cred că vom avea farfurii gustoase, preparate gustoase, care mai de care. Pentru că au și timp să gătească. Dar cel mai important este, a fost și va rămâne, să gătească și să știe să învețe să gătească sub presiune”, a mai dezvăluit Sorin Bontea pentru sursa citată.

Emisiunea MasterChef România de la PRO TV va fi prezentată de Gina Pistol. Pasionată de gastronomie, vedeta a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității.”

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”, a declarat Gina Pistol.

Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiați.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol.

Citește și:
Cum a apărut Gina Pistol pe internet după anunțul că va prezenta MasterChef la PRO TV: „Vara e pentru distracție, plajă și relaxare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people