Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, primul interviu despre întoarcerea la PRO TV: „Nu o consider o ciorbă reîncălzită”

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au vorbit deschis despre întoarcerea la PRO TV.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, primul interviu despre întoarcerea la PRO TV: "Nu o consider o ciorbă reîncălzită"

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au discutat într-un interviu exclusiv cu Andreea Esca despre revenirea lor la PRO TV, prima lor întâlnire de acum mai bine de un deceniu și despre ce surprize ne așteaptă în noul sezon MasterChef din toamnă.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, interviu inedit

Cei trei chefi au dezvăluit detalii necunoscute până acum: modul în care au fost aleși pentru formatul MasterChef și despre prietenia strânsă care s-a format între ei dincolo de platourile de filmare. Fanii au fost mai mult decât încântați de anunțul privind întoarcerea celor trei chefi pe micile ecrane.

Întrebați ce le-a lipsit în ultima perioadă, Sorin Bontea a recunoscut că liniștea și pacea au fost cele de care avea nevoie și pe care le-a regăsit. Tot el povestește cum a primit propunerea de a participa într-un show televizat alături de colegii lui de breaslă.

„Eu am primit un telefon scurt, telefonul din restaurant, a venit managerul și a zis…(…) Da, de la Pro TV, nu știu ce emisiune MasterChef, nu auzisem în viața mea. Și i-am zis ‘pleacă mă de aici, nu ține vrăjeala, că faceți mână proastă’. Și ‘nu, nu, vino, vino’. A vorbit la telefon, am întrebat hotelul respectiv, a zis OK, da, pot să vină. Am dat un casting, am fost filmat cum – știu și acum – am făcut un foie-gras, ceva de genul ăsta.”

Pe de altă parte, Cătălin Scărlărescu și Florin Dumitrescu povestesc că au aflat de propunere prin alte moduri:

„Nu. Eu lucram la un hotel în București, la momentul respectiv. Și la un moment, dat m-a sunat cineva. Aia a fost cea mai tare fază de pe planetă. ‘Dom’ne, să venim să te filmăm, să nu știu ce’… ‘Bună ziua, bună ziua’, intră cei de la Pro TV, mă salută, se duce și-l ia la filmare pe șeful meu. Zic ‘asta e, ce să fac?’ Au plecat, s-au urcat în lift și le-a sunat telefonul: ‘Pe cine ați filmat, mă? Pe ălalalt trebuia să-l filmați!’ Și eu am fost filmat ultimul.”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Eu am primit un mail de la Andreea Godeanu. Și când am văzut mailul, nu l-am luat în seamă. Am crezut că e spam. Și mi-a zis soția: ‘băi, tu știi cine e?’ Și atunci mi-am dat seama că, da, am greșit un pic.”, a spus Florin Dumitrescu.

Ce s-a întâmplat după anunțul privind întoarcerea la PRO TV

După o perioadă în care au ajuns să se înțeleagă din ce în ce mai bine, între cei trei chefi s-a format o prietenie strânsă și sinceră. Chimia dintre ei i-a determinat pe fani să aprecieze și mai mult prezența lor pe micul ecran, iar acum jurații sunt copleșiți de mesaje încurajatoare și entuziasm din partea telespectatorilor.

Cătălin Scărlătescu: „Păi, o să încep eu. Toată lumea țopăie pe stradă de fericire. ‘Bine, mă!’ Nu știu de ce, toată perioada asta, noi, pe stradă, suntem master-ii, care am rămas master-ii…”

Sorin Bontea: „Cel puțin mie mi se întâmplă foarte des – și înainte la fel -, lumea nu striga ‘chef!’. Zicea ‘uite-l pe ăla de la MasterChef’. Sau ‘MasterChef!’, striga după mine.”

Andreea Esca: „Deci nu vi se pare – ca să vorbesc așa, în termeni… să rămânem la bucătărie – nu vi se pare că e o ciorbă reîncălzită…”

Florin Dumitrescu: „Nu o consider deloc o ciorbă reîncălzită, dimpotrivă. Mi se pare că e o provocare mai mare astăzi decât a fost acum 12 ani. Pentru că provocarea de acum e un pic mai sensibilă, să zicem. Noi trebuie să-i găsim pe acei bucătari amatori, pasionați, care să ajungă să îndeplinească ce au îndeplinit cei din primul, din al doilea sezon – și anume să ajungă bucătari, să ajungă șefi de restaurant”.

Citește și:
Ce a dezvăluit Andrei Ursu despre decizia de a participa la Asia Express împreună cu iubitul lui, Vlad Condurache: „Ne înțelegem foarte bine și în situațiile de criză…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people