Sore, mărturisiri inedite despre noul ei partener. Cum se înțelege iubitul artistei cu fiica ei: „Le-a bifat pe toate”

Sore a dezvăluit cum se înțelege noul ei partener de viață cu fiica ei, Erin.

Sore și fostul ei partener, Mircea Julean, s-au despărțit în vara lui 2022 după o relație care a durat opt ani și au împreună o fiică, pe nume Erin. La începutul anului 2017, artista a fost cerută în căsătorie și a răspuns afirmativ, însă cei doi nu au ajuns să facă acest pas. Ulterior, cântăreața a păstrat discreția cu privire la viața ei amoroasă.

După despărțirea de tatăl fiicei sale, Sore a preferat să fie rezervată în ceea ce privește viața ei personală. Artista a povestit cu mai multe ocazii să separarea s-a produs pe cale amiabilă. Vedeta și Mircea Julean se ocupă împreună de creșterea și educația fiicei lor, Erin, care petrece timp cu amândoi. 

„Foarte bine (colaborează în creșterea lui Erin – n.red.). Suntem amândoi doi părinți super implicați. Ea este un copil norocos pentru că are parte de susținere, de iubire, de o familie mare. Bunicii sunt și ei implicați, sunt în București, toată lumea e pe poziții. Stăm foarte aproape unii de ceilalți. Nu este situația cea mai fericită. Orice părinți, în teorie, își doresc să ofere familia tradițională copiilor lor. În situația dată, noi cred că suntem un model foarte bun și fericit, un caz fericit. Din ce observ eu, în comportamentul ei și în cum își exprimă emoțiile, Erin e un copil fericit”, a declarat Sore în cadrul Fresh by Unica.

De ceva timp, Sore trăiește o nouă poveste de dragoste. Până acum, artista nu a dezvăluit identitatea bărbatului alături de care este într-o relație, însă s-au afișat împreună de câteva ori pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit cum se înțelege actualul ei partener cu fiica ei, Erin

„N-aș fi anunțat că formez un cuplu dacă n-ar fi fost un parteneriat bun din toate punctele de vedere. Foarte bine (se înțeleg Erin și iubitul ei – n.red.). Mă simt recunoscătoare pentru că n-ai cum să forțezi o chimie în direcția asta. Toate mamele în situația mea cu siguranță la asta se gândesc înainte să înceapă o relație. Real, indiferent cât de mult îți place ție de un om, dacă copilul tău nu e în asentiment cu tine nu ai ce să faci.”

„Alegerea (unui nou partener – n.red.) a fost altfel, a trebuit să iau în calcul în avans dacă omul de lângă mine poate fi un exemplu bun pentru copilul meu, dacă-i poate fi un prieten bun, dacă-mi poate fi partener și în momentele mai puțin bune ale vieții. Le-a bifat pe toate.”

În continuare, Sore a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat în întâlnirea unui nou partener. 

„Pentru mamele care au ieșit dintr-o relație cu tatăl copilului poate fi o provocare să-ți permiți să te gândești că poți ajunge într-o nouă relație în care lucrurile să fie în armonie. Majoritatea bărbaților consideră, e o preconcepție care năvălește peste noi, că o femeie care are un copil este o femeie mai greu de dus. E nevoie de mai multă bărbăție să intri într-o relație cu o femeie care are deja un copil, lucru care, din punctul meu de vedere, este minunat, pentru că așa se face selecția. E o provocare să-ți deschizi sufletul din nou, de fapt despre asta e vorba în primă fază”, a mai spus Sore pentru Fresh by Unica. 

Citește și:
Vești neașteptate pentru fanii serialului Wednesday. Anunțul oficial făcut de Netflix

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people