Sore, imagini inedite din vacanța exotică alături de iubit și fiica ei: „În formulă extinsă”

Sore a împărtășit imagini inedite din timpul vacanței de vis, alături de iubitul și fiica ei.

Sore, imagini inedite din vacanța exotică alături de iubit și fiica ei: "În formulă extinsă"

Sore este o mamă dedicată care se implică activ în creșterea și îngrijirea fiicei sale. Artista este mereu prezentă pentru fetița ei, Erin, iar acum cele două se bucură din plin de clipe de neuitat într-o destinație exotică, alături de partenerul vedetei. Cântăreața a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare imagini inedite din timpul vacanței, unde au parte de vreme excelentă și activități pline de adrenalină.

Sore, vacanță de vis în Maldive

Cu aproximativ o lună în urmă, Sore a fost surprinsă pentru prima dată alături de noul ei partener. Cei doi au plecat într-o vacanță în Italia și pare că relația lor devine din ce în ce mai serioasă, deoarece bărbatul misterios a întâlnit-o și pe fiica artistei, motiv pentru care au ales să petreacă împreună această vacanță.

sursa: Instagram

Sore vorbea recent despre dorința ei de a pleca într-o altă vacanță, așa că, de această dată, a optat pentru Maldive, unde a mai fost o dată în trecut. Artista a menționat că zborul a durat destul de mult, deoarece au trebuit să facă întâi o escală pentru a ajunge la destinație.

„Am ajuns aseară târziu tare pentru a doua oară în Maldive. De data asta, în formulă extinsă. A fost un drum mai greuț, pentru că am avut de așteptat trei ore în Male pentru hidroavion, avion cu care am zburat încă 1 oră și 30 de minute apoi. Practic, suntem într-un punct foarte sudic de pe hartă, care a mai adăugat încă o oră la fusul orar”, a scris Sore, pe Instagram.

sursa: Instagram

Artista a trăit o experiență unică

Primele zile în Maldive au surprins-o pe artistă la plajă și piscină, alături de fiica ei. Imediat cum au ajuns la cazarea lor de lux, cele două nu au mai avut răbdare și s-au aruncat în piscină. Ulterior, au încercat snorkeling pentru prima oară, iar experiența a fost una spectaculoasă.

„Este teribil de cald. Sunt vreo 30 de grade, dar se simt 40. În fine, nu asta voiam să vă povestesc. Lucrul pe care l-am trăit astăzi pentru prima dată, absolut minunat: am făcut pentru prima oară snorkeling cu Erin. Ne-am luat niște măști care se pun pe tot capul și poți să și vorbești sub apă. Am văzut mii de pești, superb, de toate mărimile și culorile. Erin îmi spunea: „Mami, uite-o pe Dori. Pești ca în desenele animante.” Eram ca o familie de pești, ea avea o vestă și o țineam așa sub brațul meu. Superb!”, a spus Sore foarte încântată de experiența lor.

Sore a fost invitată recent în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, și a vorbit deschis despre noul ei partener, Andrei.

„Indiferent cât va dura, până unde se va duce, aleg să trăiesc mereu în prezent.(…) Concluzia e să fim fericiți acum!”, a declarat Sore.

Ilinca Vandici a ținut să o întrebe pe artistă dacă actuala relație este una serioasă și dacă are planuri de viitor alături de partenerul ei.

Ilinca Vandici: „Materialul actualului tău iubit e un material bun de tată?”
Sore: „Da, îți dai seama.”
Ilinca Vandici: „Deci cu el îți dorești (n.red. un copil)?”
Sore: „Da, îmi doresc!”

Citește și:
Paris Hilton a dezvăluit primele imagini cu fiica sa, London, în vârstă de cinci luni

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people