Sore, dezvăluiri inedite despre partenerul ei. Cei doi formează un cuplu de un an: „Are un instinct patern dezvoltat”

După despărțirea de tatăl fiicei sale, Sore trăiește o nouă poveste de dragoste.

Sore și fostul ei partener, Mircea Julean, s-au despărțit în vara lui 2022 după o relație care a durat opt ani și au împreună o fiică, pe nume Erin. La începutul anului 2017, artista a fost cerută în căsătorie și a răspuns afirmativ, însă cei doi nu au ajuns să facă acest pas.

De ceva timp, Sore trăiește o nouă poveste de dragoste. Până acum, artista nu a dezvăluit identitatea bărbatului alături de care este într-o relație, însă s-au afișat împreună de câteva ori pe rețelele de socializare. Vedeta a făcut recent o serie de declarații despre noul ei partener, alături de care formează un cuplu de un an. 

„Absolut orice am trăit cu el este parte personală, niciodată nu am venit să-mi spăl rufele în public. Nici când sunt curate să le usuc, nici când sunt murdare să le spăl. Pot să spun că sunt fericită, că mi-am găsit echilibrul, liniștea, mă simt în familie. De aici încolo doar liniște și armonie îmi doresc. I-am făcut cunoștință fiicei mele cu iubitul meu, se înțeleg foarte bine. Mi se pare minunat și sunt recunoscătoare și norocoasă că am parte de armonie și lejeritate, de fapt. Nu are copii, dar are un instinct patern dezvoltat. Vom trăi și vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, vrem să luăm totul cu pași mici, dar siguri. Suntem de un an împreună”, a declarat Sore pentru cancan.ro

Artista a mai precizat faptul că partenerul ei nu activează în lumina reflectoarelor.

„Iubitul meu nu este din domeniul public, are ocupația lui, dar și dacă ar fi fost, nu era problemă. Eu am în grădină un exemplu minunat, Smiley și cu Gina, fac parte din același domeniu și se înțeleg de minune”, a adăugat artista pentru sursa citată. 

După despărțirea de tatăl fiicei sale, Sore a preferat să fie rezervată în ceea ce privește viața ei personală. Artista a povestit cu mai multe ocazii că separarea s-a produs pe cale amiabilă. Vedeta și Mircea Julean se ocupă împreună de creșterea și educația fiicei lor, Erin, care petrece timp cu amândoi.

„Foarte bine (colaborează în creșterea lui Erin – n.red.). Suntem amândoi doi părinți super implicați. Ea este un copil norocos pentru că are parte de susținere, de iubire, de o familie mare. Bunicii sunt și ei implicați, sunt în București, toată lumea e pe poziții. Stăm foarte aproape unii de ceilalți. Nu este situația cea mai fericită. Orice părinți, în teorie, își doresc să ofere familia tradițională copiilor lor. În situația dată, noi cred că suntem un model foarte bun și fericit, un caz fericit. Din ce observ eu, în comportamentul ei și în cum își exprimă emoțiile, Erin e un copil fericit”, a declarat Sore în cadrul Fresh by Unica.

Artista a dezvăluit și cum se înțelege actualul ei partener cu fiica ei, Erin.

„N-aș fi anunțat că formez un cuplu dacă n-ar fi fost un parteneriat bun din toate punctele de vedere. Foarte bine (se înțeleg Erin și iubitul ei – n.red.). Mă simt recunoscătoare pentru că n-ai cum să forțezi o chimie în direcția asta. Toate mamele în situația mea cu siguranță la asta se gândesc înainte să înceapă o relație. Real, indiferent cât de mult îți place ție de un om, dacă copilul tău nu e în asentiment cu tine nu ai ce să faci.

Alegerea (unui nou partener – n.red.) a fost altfel, a trebuit să iau în calcul în avans dacă omul de lângă mine poate fi un exemplu bun pentru copilul meu, dacă-i poate fi un prieten bun, dacă-mi poate fi partener și în momentele mai puțin bune ale vieții. Le-a bifat pe toate.”

Citește și:
Eva Mendes dezvăluie adevăratul motiv pentru care s-ar putea să nu mai revină niciodată la actorie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people