Sore, dezvăluiri inedite despre al doilea copil: „Și Erin știe”

Sore a vorbit despre dorința ei de a deveni din nou mamă.

Sore, dezvăluiri inedite despre al doilea copil: "Și Erin știe"

Sore este una dintre cele mai urmărite artiste de la noi în mediul online. Vedeta are o relație foarte bună cu prietenii virtuali și îi ține mereu la curent cu tot ce e nou în viața ei. Recent, Sore a surprins pe toată lumea atunci când a făcut primele declarații despre al doilea copil pe care și-l dorește. Cântăreața este convinsă că va fi o fetiță și a dezvăluit, de asemenea, detalii despre relația sa actuală cu fostul partener de viață.

Sore a dezvăluit detalii despre al doilea copil

Sore este una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea mondenă. A devenit celebră datorită colaborărilor cu numeroși artiști și a serialelor TV. Ulterior, artista a început să fie tot mai prezentă în mediul online, unde postează zilnic imagini alături de fiica ei sau cu proiectele pe care le pregătește.

Recent, Sore a recunoscut că își mai dorește un copil și speră să fie tot o fetiță. Ba mai mult, se pare că și fiica ei, Erin, este dornică să aibă o surioară, cu toate că inițial nu a încântat-o ideea de a primi un nou membru în familia lor. După despărțirea de tatăl fetiței sale, cântăreața s-a concentrat pe creșterea copilului, iar Sore și Erin sunt ca doua prietene de nedespărțit.

„Știu că o să mai am o fată. E un lucru pe care îl simt și de care sunt convinsă. Așa simt eu. Și Erin știe asta. Mi-a zis: „Deși nu îmi doream frați sau surori, accept o surioară.” Evident, ca orice mamă, cred că mă pricep cu fetițele, dar și dacă e băiat, învăț”, a dezvăluit Sore în podcastul găzduit de Jorge.

Artista a vorbit despre separarea de fostul partener

Sore a uimit pe mulți atunci când a anunțat pe rețelele sociale că s-a despărțit de tatăl fiicei sale după opt ani de relație. Cei doi foști parteneri păreau să formeze un cuplu solid, așa că vestea a fost o surpriză pentru toată lumea. Cu toate acestea, anunțul despre despărțire a fost făcut public abia după un an și jumătate de la separare.

În podcastul lui Jorge, artista a discutat despre circumstanțele care au condus la despărțirea sa de fostul său partener și despre starea sa actuală în ceea ce privește viața romantică. Ea a reușit să se refacă după separare, dar nu are un iubit în prezent, deoarece știe exact ce își dorește și nu face compromisuri.

„Nu trebuie să îți spun cum reacționează un Scorpion când nu e interesat. Eu cred că, dacă nu există chimie din primul moment, indiferent că a deschis gura sau nu, degeaba discutați despre poeți și pictori. Nu, dacă nu e chimie de la început, e degeaba”, a spus Sore.

Separarea dintre Sore și Mircea Julean a avut loc pe cale amiabilă și s-a desfășurat departe de atenția presei. Cu toate că s-a produs în tăcere, vestea a fost făcută publică abia la un an și jumătate de la momentul efectiv al despărțirii. Cei doi au comunicat eficient în momentul în care au luat această decizie, ceea ce i-a permis cântăreței să se recupereze rapid după separare.

Citește și:
Noi probleme pentru Britney Spears după anunțul divorțului de Sam Asghari. Ce pretenții are Kevin Federline, fostul ei soț, cu care are doi copii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people