Sore, dezvăluiri inedite despre afacerea pe care o deține. Ce sfaturi are artista: „Am lansat fără niciun plan”

Sore a dezvăluit detalii despre afacerea pe care o deține de aproape un deceniu.

Pe lângă cariera în muzică, Sore Mihalache deține propriul brand de haine de aproape 10 ani. Invitată la Fresh by Unica, artista în vârstă de 34 de ani a povestit despre pașii pe care i-a urmat ca tânără antreprenoare, dar și despre greșelile pe care le-a făcut și pe care le recomandă altor antreprenori să le evite.

Sore, detalii despre afacerea ei

La vârsta de 25 de ani, Sore a decis să investească în propriul său brand vestimentar. Astfel, artista are deja aproape 10 ani de experiență în acest domeniu. Recent, cântăreața a oferit mai multe detalii despre afacerea ei și a oferit și câteva sfaturi pentru antreprenori.

„Am lansat fără niciun plan de business. N-aș recomanda asta nimănui”, a spus Sore la Fresh by Unica.

„Nu m-am interesat cât costă materialele. Am luat-o cu începutul, să avem unde să punem mașinile. Și după am luat fiecare lucru pe rând.”

La început, Sore a deținut un atelier și a angajat personal care să se ocupe de confecționarea hainelor create de ea. În urmă cu trei-patru ani, însă, cântăreața a decis să externalizeze producția și a colaborat cu o fabrică din Cluj.

„Și materialele sunt aduse din Italia. E cumva la un alt nivel, s-a dezvoltat business-ul. Dar dacă ar fi așa să recomand cuiva, le-aș spune să-și facă un pic temele înainte. Așa-i normal. Când te apuci să investești niște bani, trebuie să știi în ce, cum, să te interesezi, să te sfătuiești cu oamenii care fac asta. Dar a funcționat”, a completat Sore pentru aceeași sursă.

În prezent, Sore colaborează cu o singură persoană, care gestionează relațiile cu clienții. Aceasta este cea mai bună prietenă a ei, ce joacă și rolul de nașă a fiicei sale, Erin.

„În ea am toată încrederea. Nu trebuie să verific nimic, pentru că știe să facă foarte bine tot ce face”, a spus Sore, pentru Unica.ro.

Artista a dezvăluit că planurile sale nu se opresc aici. Sore își dorește să își mai deschidă un business, de această dată să activeze în HORECA.

„Îmi doresc să-mi mai deschid un business. Îmi doresc o cafenea. Îmi place cafeaua de specialitate, îmi plac oamenii și locurile cu poveste, care spun ceva. Acesta este unul dintre obiceiurile pe care le am cu prietenele mele și mi se pare foarte sănătos să ieși cu fetele.”

În urmă cu ceva timp, Sore a dezvăluit motivele pentru care a luat o pauză de la muzică, anunțând că nu a pus capăt carierei artistice.

„Și eu mă număr printre cei care și-au luat o pauză de la muzică. În ultimii doi ani nu am mai făcut nimic, pentru că, de la un punct, simțeam o presiune; ți se stoarce inspirația. (…) E mereu acel ‘trebuie să facem, trebuie să lansăm… un fel de burnout inspirațional. Dar pauzele astea sunt atât de bune. Eu cred foarte tare că lucrurile și oamenii trebuie să se întâlnească. Lucrurile trebuie să se întâmple cum a fost și cazul nostru. Pentru mine colaborarea noastră, propunerea venită din partea lui Bitză, a reprezentat semnul că tebuie să încheiem pauza și să repornim”, le-a mărturisit Sore matinalilor Greeg și Cosmin Cernat de la Radio Impuls.

Citește și:
Ce părere are Ana Bodea despre diferența de vârstă de 15 ani dintre ea și partenerul ei, Valentin Butnaru: „O conexiune atât de specială

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people