Sore, declarații despre noua ei casă. Ce a spus artista despre această schimbare: „Îmi place foarte mult cum a ieșit”

Sore s-a mutat în casă nouă. Ce a dezvăluit artista despre această schimbare și cum s-a acomodat fiica ei, Erin?

Sore, declarații despre noua ei casă. Ce a spus artista despre această schimbare: "Îmi place foarte mult cum a ieșit"

Acum câteva luni, Sore și-a luat prin surprindere fanii cu schimbarea radicală pe care își dorește să o facă în viața ei. Artista le-a mărturisit urmăritorilor săi faptul că se va muta într-o nouă casă.

Sore a locuit multă vreme în chirie, iar acum este fericită pentru că are propria ei locuință. Artista s-a mutat în 2022 într-o altă casă împreună cu fiica ei, Erin, și este încântată de schimbarea de care are parte în viața ei. Cântăreața a fost ajutată în acest proiect de o prietenă, care e arhitectă. Sore a mai spus că piesele de mobilier din casa ei sunt realizate de producători români. 

„Este superbă casa, îmi place foarte mult cum a ieșit tot ce ține de design, iar eu cum sunt un om ce se bazează pe energiile locului, a contat foarte mult locul în care am ales-o. Da, am avut și ajutoare. Am o prietenă foarte bună arhitect, cu ea am conceput tot proiectul. Cel mai și cel mai mare input în materie de design îl au producătorii români cu care am lucrat pentru că toată casa e integral decorată cu piese de mobilier românești. Susțin cu toată inima pentru că avem oameni extraordinar de talentați și produse calitative”, a declarat Sore pentru spynews.ro.

Sore și fiica ei au o relație extrem de apropiată, motiv pentru care a implicat-o și pe ea în acest proces.

„Îmi seamănă foarte mult, acomodarea e punctul ei forte. Da, îți dai seama, tot designul camerei sale a trebuit să treacă de aprobarea ei, o implic absolut în toate activitățile”, a mai spus Sore pentru sursa citată. 

Acum câteva luni, Sore a vorbit despre locuința în care urmează să se mute și a dezvăluit detalii legate de amenajarea ei. 

„În primul rând că mi-am pus amprenta de la aproape zero să zic și asta e foarte important, mi-am adus cumva energia în casă. Prin comparație cu restul caselor în care am mai locuit până acum, este o casă foarte călduroasă din punct de vedere al design-ului. (…) Este o casă foarte spațioasă, da și am și eu, în sfârșit, o cameră doar pentru haine, ceea ce îmi doream dintotdeauna. Da, cumva mutându-mă în mai multe case, neluându-le de la zero, am beneficiat de compartimentarea pe care o gândiseră alții. Acum am gândit-o eu de la început și așa a fost mai bine”, a declarat cântăreața pentru playtech.ro.

Înainte de a se muta într-o nouă casă, Sore a locuit împreună cu tatăl copilului său, Mircea Julean. În luna iunie a anului 2022, artista a anunțat că s-a despărțit de partenerul ei, după o relație care a durat 8 ani. La acea vreme, cântăreața a postat un mesaj pe rețelele de socializare, menționând că relația lor a ajuns la final de ceva vreme, însă nu a vrut să anunțe acest lucru public.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.red. – fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a fost mesajul transmis de Sore pe Instagram.

Citește și:
De ce Nicole Cherry refuză să participe la America Express: „Decât să nu fiu drăguță și oamenii să-și schimbe părerea…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people