Sore, certată de fani pentru cea mai recentă apariție pe Instagram. De la ce a pornit totul: „Grijă mare”

Sore a fost criticată în mediul online pentru cele mai recente imagini postate pe Instagram.

Sore, certată de fani pentru cea mai recentă apariție pe Instagram. De la ce a pornit totul: "Grijă mare"

Sore este cunoscută ca una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România. Cu o carieră muzicală de succes, ea este considerată o femeie împlinită nu doar profesional, ci și personal. Artista are o fiică de 8 ani care îi seamănă perfect, iar relația dintre ele este foarte strânsă și apropiată.

Sore, criticată în mediul online

Artista este foarte activă în mediul online și își ține la curent fanii cu toate noutățile din viața ei. Deși se bucură de sprijinul a mii de internauți, recent cântăreața a fost criticată în urma ultimelor imagini postate pe contul ei de Instagram.

Sore s-a bucurat de vremea splendidă din weekend cu o plimbare pe motor alături de un bărbat, care pare să fie noul ei partener. Artista a filmat în timp ce acesta o ajuta să își pună jacheta și casca de protecție, ca mai apoi să se îmbrățișeze lung și să pornească la drum. Deși videoclipul a surprins energia lor pozitivă, cântăreața s-a lovit de critici.

Secțiunea de comentarii a fost la scurt timp acaparată de mesaje prin care cântăreața este certată de fani pentru faptul că poartă un costum de fitness și nu unul special pentru activitatea lor.

„Grijă mare la echipament, mai ales ca băgați și off. Colanții nu oferă pic de protecție 🙂 . Bun venit în lumea Moto :)”/ „În colanți și blugi pe motor? Pfff.. în caz de accident vă faceți varză amândoi..”/ „Te-ai îmbrăcat de dus la sală de fitness”, sunt câteva dintre comentariile de la postare.

Artista s-a afișat cu noul ei partener

Sore și fostul ei partener de viață, Mircea Julean, s-au separat în vara lui 2022 după o relație care a durat opt ani și au împreună o fiică, pe nume Erin. La începutul anului 2017, artista a fost cerută în căsătorie și a răspuns afirmativ, însă cei doi nu au ajuns să facă acest pas. Ulterior, cântăreața a păstrat discreția cu privire la viața ei amoroasă.

Cu toate acestea, Sore și-a luat prin surprindere fanii cu imagini recente postate pe contul ei de Instagram. Artista a dezvăluit că a  petrecut câteva zile speciale în Italia, dar și că este însoțită de noul ei partener. Cei doi apar îmbrățișați, însă artista nu a dezvăluit identitatea iubitului ei.

Vedeta a povestit cum se înțelege acum cu tatăl fiicei sale. Artista și Mircea Julean se ocupă împreună de creșterea și educația fiicei lor, Erin, care petrece timp cu amândoi. Cântăreața a mai recunoscut că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja. N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase. A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela. De atunci încoace suntem foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar. Chiar i-am zis de curând că Erin îl vede ca pe un erou și are dreptate. El pentru ea este ireproșabil. Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât am fost înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte. Așa cum privesc eu, lucrurile sunt mai bine decât erau”, a mărturisit Sore în cadrul podcastului găzduit de Jorge. 

Citește și:
Ce a mărturisit Andreea Bălan despre dorința de a se recăsători: „Ella m-a întrebat…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people