Sora lui Theo Rose, moment emoționant la nunta artistei. Cum i-a surprins Raluca Diaconu pe invitați

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, a surprins invitații de la nunta artistei cu un moment emoționant.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în urmă cu o lună, într-o ceremonie discretă, la care au luat parte doar cei apropiați, respectiv familiile și câțiva prieteni foarte buni. Codin Maticiuc, prezent la eveniment, a postat recent pe rețelele de socializare un videoclip emoționant de la nuntă.

Sora lui Theo Rose a cântat la nunta artistei

În cadrul evenimentului, atmosfera a fost întreținută de sora artistei, Raluca Diaconu, care a cântat în timpul unor momente tradiționale, precum hora și tăierea turtei. Raluca, și ea cântăreață, a impresionat cu talentul său vocal, fără a folosi instrumente sau acompaniament, creând un moment autentic și apreciat de cei prezenți, dar și de fanii care au văzut clipul.

„Simplitatea nu costă nimic, dar este inestimabilă”, „Într-o lume în care luxul, opulența, kitschul sunt apreciate și căutate, apar acești oameni incredibil de frumoși, de deștepți , educați si cu atât de mult bun gust și bun simț!!”, „Cred că a fost cea mai frumoasă nuntă de vedetă”, „Când e iubire curată, nu e nevoie de lăfăială!”, au fost o parte dintre comentariile internauților. „Ce frumos cântă!! Plină de suflet!! Se simte dragostea în voce!! Casă de piatră!”, „Simplitatea, întotdeauna, rămâne atât de curată și inocentă!”, au scris fanii în dreptul videoclipului în care e surprinsă Raluca Diaconu cântând la nunta surorii sale mai mici, Theo Rose.

@codin_maticiuc

♬ original sound – Codin Maticiuc

Noi detalii de la eveniment

Ceremonia a fost una intimă, la care au participat doar nașii, familiile și câțiva prieteni apropiați, inclusiv Codin Maticiuc și fiica sa. Codin a împărtășit pe rețelele sociale câteva momente speciale de la eveniment. În fotografiile postate, se observă cum Smaranda Maticiuc și Theo Rose se susțin reciproc în timpul ceremoniei religioase, aducând multă emoție. De asemenea, fetița lui Codin a fost surprinsă în momente jucăușe alături de Sasha Ioan, fiul de un an al lui Theo Rose.

„Am fost cu Smaranda în satul Izvoarele, acasă la idolul ei. Ajunși acolo, i-am spus cum se numește și am plusat ca să i se pară și mai interesant și i-am spus că eu cred că sunt și niște izvoare pe acolo. Ea mi-a răspuns: ‘Sigur sunt, doar nu l-au pus degeaba așa! Și nici nu cred că iroseau un nume așa frumos dacă nu erau și niște izvoare'”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram. „O zi superbă.”, a scris Codin Maticiuc în descrierea aceleiași postări.

„Găsește-ți o domnișoară de onoare să se uite la tine cum se uită Smaranda mea la Theo Rose”, a mai scris el pe Instagram Story.

Anunțul că Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret a luat prin surprindere pe toată lumea. Artista a fost cea care a oferit primele detalii despre eveniment.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose pentru CANCAN.RO.

Citește și:
Andreea Bălan, dezvăluiri despre momentul în care a aflat că Victor Cornea are un băiețel. Ce a povestit artista: „Bănuia că, eu având doi copii…

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people