Sora lui Celine Dion, Claudette, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a artistei: „Este o femeie puternică”

Celine Dion a fost diagnosticată cu „Stiff Person Syndrome”, o boală incurabilă, care afectează o persoană la un milion.

Sora lui Celine Dion, Claudette, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a artistei: „Este o femeie puternică”

Într-un interviu acordat site-ului HELLO! Canada, sora lui Celine Dion, Claudette, a vorbit despre starea de sănătate a artistei, care a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară, numită „Stiff Person Syndrome”. Aceasta a mărturisit că, din păcate, familia „nu poate face mare lucru pentru a o sprijini, pentru a-i atenua durerea”, dat fiind faptul că se știu foarte puține lucruri despre această afecțiune și că încă nu există un tratament.

Cu toate astea, Claudette a precizat că Celine „face totul pentru a se recupera” și că „este o femeie puternică.”

„Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță”, a mai spus Claudette Dion pentru Le Journal de Montreal în urmă cu două săptămâni.

„Sincer, cred că are nevoie mai ales de odihnă. Întotdeauna dă tot atunci când cântă, întotdeauna încearcă să fie cea mai bună și în top. La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să le asculți.”

Claudette Dion a mai precizat și că sora lor, Linda, locuiește acum împreună cu artista, în casa ei din las Vegas.

„Când o sun pe [Celine] și este ocupată, vorbesc cu sora mea, Linda, care locuiește cu ea și îmi spune că muncește din greu.”

Celine Dion a anunțat recent că este nevoită să anuleze turneul Courage World Tour, care ar fi trebuit să debuteze în luna august la Amsterdam. Artista în vârstă de 55 de ani a precizat că boala cu care se luptă o împiedică să susțină cele 42 de concerte pe care le avea programate.

O sursă apropiată a vorbit despre decizia artistei, mărturisind că, deși își dorește să se întoarcă pe scenă, momentan, starea de sănătate nu îi permite acest lucru.

„Cu siguranță, scopul este ca ea să plece din nou în turneu, dar după ce se va simți mai bine. În acest moment, se concentrează pe sănătatea ei. Nu putea continua să amâne spectacolele – nu era corect față de fani”, a spus sursa, potrivit PEOPLE.

Precizarea a venit la doar câteva zile după ce Dion a anunțat pe rețelele sociale că trebuie să anuleze turneul din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. De asemenea, aceasta a ținut să sublinieze că își dorește să se întoarcă pe scenă și le-a cerut scuze fanilor pentru anularea concertelor.

„Îmi pare atât de rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată… și chiar dacă mi se rupe inima, este mai bine să anulăm totul până când voi fi cu adevărat pregătită să mă întorc pe scenă… Nu mă dau bătută… și abia aștept să vă văd din nou! – Celine xx”, a scris cântăreața pe Twitter.

În plus, și echipa sa a lansat un comunicat de presă, în care a fost precizat faptul că artista încă se află într-o perioadă de recuperare.

„În timp ce lumea a ieșit din pandemie, Celine a continuat să fie tratată pentru o afecțiune medicală care o împiedică să cânte. Celine lucrează din greu la recuperarea ei. Avem toată speranța că, într-o zi, în curând, Celine va putea veni în toate aceste orașe din Europa pentru a cânta pentru fanii ei extraordinari, dar acel moment pur și simplu nu este acum. Echipa medicală a lui Celine continuă să evalueze și să trateze această afecțiune”, se arată în comunicatul de presă.

Citește și:
Paris Jackson, omagiu emoționant pentru tatăl ei, Michael Jackson, la cea de-a 65-a aniversare a sa: „Nu voia să știm când era ziua lui'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people