Sophie Turner, surprinsă în ipostaze romantice cu o femeie, pe fondul relației cu Peregrine Pearson

Sophie Turner a fost surprinsă în timp ce se săruta cu o prietenă.

Sophie Turner, surprinsă în ipostaze romantice cu o femeie, pe fondul relației cu Peregrine Pearson

Sophie Turner a împărtășit o sărutare jucăușă cu o prietenă, pe fondul idilei sale cu Peregrine „Perry” Pearson. Vedeta din „Game of Thrones” a fost fotografiată joi savurând o țigară în timp ce stătea în fața unei cafenele și discuta cu Tabitha Doherty în cartierul Notting Hill din Londra. La scurt timp după aceea, s-au despărțit, dar nu înainte de a împărți un sărut pe buze.

Sophie Turner, surprinsă în timp ce se săruta cu o prietenă

Pentru această ieșire, ambele femei au optat pentru un look casual. Turner se pare că terminase un antrenament, deoarece a purtat colanți de culoare albastru deschis, o haină pufoasă neagră, o eșarfă verde și adidași de alergare albi. Ea a ținut, de asemenea, o geantă de pânză tote bej și o sticlă de apă albastru deschis.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Actrița din „Dark Phoenix” părea să poarte un machiaj minim și își aranjase părul într-o coadă dezordonată și lejeră. Între timp, prietena ei, care lucrează în relații publice, arăta confortabil și chic în blugi albastru închis, un pulover cu guler crem, un palton de lână bej și mocasini asortați. După ce s-a despărțit de soțul ei Joe Jonas în septembrie, Turner a fost văzută de mai multe ori în compania noului ei iubit aristocrat britanic, Pearson.

Actrița și Peregrine Pearson ar forma un nou cuplu

Turner, în vârstă de 27 de ani, și Pearson, în vârstă de 29 de ani, au stârnit primele zvonuri legate de relația de dragoste în octombrie, când au fost fotografiați în timp ce se sărutau la Paris. Și, în urmă cu doar o săptămână, se pare că au confirmat relația lor când au fost văzuți sărutându-se, din nou, la Londra. O sursă a declarat recent pentru Us Weekly că lui Turner „pare să îi placă foarte mult să petreacă timp cu Perry” și că s-au „apropiat progresiv”.

Sursa a adăugat că este „prea devreme pentru a spune dacă există un potențial pe termen lung”, dar „lucrurile ar putea să se îndrepte în această direcție”. Pearson, care este moștenitorul celui de-al 4-lea viconte Cowdray, cu o avere netă a familiei de 270 de milioane de dolari, a avut anterior o relație cu fina Regelui Charles al III-lea, Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei.

Cei doi au stârnit zvonuri de despărțire atunci când Maria-Olympia a apărut singură la petrecerea de ziua ei în iulie. Turner este, de asemenea, singură de câteva luni, de când Jonas a cerut divorțul după patru ani de căsnicie. Inițial, divorțul a devenit tumultuos atunci când s-a stabilit cum să se împartă custodia celor două fiice ale lor, Willa, în vârstă de 3 ani, și Delphine, în vârstă de 1 an.

În cele din urmă, foștii soți au ajuns la un acord temporar „amiabil” în octombrie, care durează pe toată perioada sărbătorilor. Jonas a renunțat, de asemenea, la cererea de divorț și au acceptat să își rezolve divorțul în privat. De asemenea, artistul a fost surprins recent la o petrecere privată pe un iacht de lux, împreună cu mai mulți prieteni.

Citește și:
Ce decizie a luat Iuliana Pepene după problemele avute la revenirea din America Express: „O combinație fatală'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people