Sophie Turner, prima apariție după ce a anunțat divorțul de Joe Jonas. Detaliul care a atras atenția

Sophie Turner și Joe Jonas au anunțat recent că divorțează după patru ani de căsnicie.

Sophie Turner, prima apariție după ce a anunțat divorțul de Joe Jonas. Detaliul care a atras atenția

Sophie Turner a fost văzută pentru prima oară în public după ce a anunțat că divorțează de Joe Jonas. Actrița în vârstă de 27 de ani a fost surprinsă de paparazzi Page Six pe platourile de filmare ale serialului Joan, care momentan se filmează în Spania. Turner, care interpretează rolul hoaței de bijuterii Joan Hannington, purta o perucă blondă și scurtă și un machiaj puternic. Cum ieșise într-o pauză de țigară, actrița purta o ținută lejeră, formată dintr-o pereche de pantaloni scurți și un maiou ce îi lăsa la vedere tatuajul temporar de pe spate.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Însă detaliul care a atras atenția fanilor a fost husa de telefon a lui Turner, care avea un print cu desenul animat Toy Story. În 2018, ea și Jonas și-au făcut tatuaje similiare cu celebra frază a lui Buzz Lightyear (personaj în seria Toy Story), „To infinity and beyond.”

Foto: Profimedia

Recent, Sophie Turner și Joe Jonas au publicat pe conturile lor personale de Instagram o declarație comună prin intermediul căreia au făcut o serie de dezvăluiri despre divorțul lor.

„După patru ani minunați de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă. Există multe speculații cu privire la motivul pentru care am ajuns la despărțire, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie de comun acord și sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorințele noastre de intimitate pentru noi și pentru copiii noștri”, se arată în declarația transmisă de Sophie Turner și Joe Jonas.

Declarația celor doi vine la scurt timp după ce artistul a cerut divorțul de actriță. Cântărețul a depus la Miami o cerere de desfacere a căsătoriei, după cum confirmă documentele obținute de publicația PEOPLE. În cererea depusă se susține că „mariajul dintre părți este iremediabil rupt.”

Potrivit cererii de divorț, Sophie Turner și Joe Jonas au încheiat un contract prenupțial. Muzicianul își va păstra toate drepturile de autor din muzică, în timp ce Turner va păstra banii pe care i-a obținut din cariera de actriță. Amândoi vor putea păstra toate proprietățile pe care le-au dobândit înainte de căsătorie și vor trebui să împartă doar casa conjugală. Au împreună două fete, pe Willa, iar a doua, identificată în actele de divorț drept DJ, care s-a născut în luna iulie a anului 2022. 

Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație. La vremea respectivă, actrița avea 21 de ani și a mărturisit că nu s-a imaginat niciodată căsătorită, însă ulterior l-a întâlnit pe artist, de care s-a îndrăgostit. Ea a mai declarat că a fost șocată că a făcut acest pas, dar se bucura că a găsit persoana potrivită pentru ea. Vedeta a mai precizat atunci că nu crede că a fi căsătorită este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla, explicând că pentru ea este importantă și cariera.

„Mă pregăteam să fiu singură pentru tot restul vieții. Cred că din moment ce ai găsit persoana potrivită, îți dai seama pur și simplu. Simt că am un suflet mai înțelept decât vârsta pe care o am de fapt. Cred că am trăit suficient încât să știu. Am întâlnit suficienți băieți încât să știu – am întâlnit suficiente fete încât să știu”, a declarat în trecut Sophie Turner pentru Rolling Stones.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards. Cel care a oficiat ceremonia era costumat în Elvis Presley, iar cei care au cântat au fost Dan + Shay. După rostirea jurămintelor, actrița și muzicianul au făcut schimb de inele din bomboane în locul unor verighete adevărate.

Citește și:
Noi detalii inedite despre relația dintre Elon Musk și Amber Heard ies acum la iveală

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people