Sophie Turner, însărcinată pentru a doua oară? Imaginile care au stârnit speculațiile

Cele mai recente imagini cu Sophie Turner au stârnit zvonuri conform cărora actrița ar fi însărcinată pentru a doua oară.

Sophie Turner, însărcinată pentru a doua oară? Imaginile care au stârnit speculațiile

Sophie Turner a fost văzută în timp ce se plimba în cartierul Los Feliz din Los Angeles alături de soțul ei, Joe Jonas, și fiica lor, Willa. Fotografiile surprinse de paparazzi cu actrița cunoscută pentru rolul din Game of Thrones i-au făcut pe fanii ei să creadă că ar fi însărcinată cu al doilea copil. 

În imaginile făcute de paparazzi, Sophie Turner poartă un crop top alb, pantaloni de trening maro și un hanorac în aceeași culoare pe care l-a legat în jurul taliei. Joe Jonas, partenerul actriței, o ține în brațe pe fiica lor, Willa. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de sophiet (@bestsophieturner)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Team Jonas Argentina (@teamjonasargentina)

Aceste imagini cu Sophie Turner au stârnit un val de reacții din partea fanilor pe social media. Până acum, actrița și Joe Jonas nu au confirmat informația că ar deveni din nou părinți. Cei doi sunt cunoscuți pentru faptul că își țin viața personală departe de ochii publicului.

În luna iulie a anului 2020, Sophie Turner și Joe Jonas au devenit părinți pentru prima oară. Atunci, o sursă a confirmat pentru Entertainment Tonight faptul că Sophie a născut într-un spital din Los Angeles.

„Joe și Sophie sunt în culmea fericirii. Cei doi au nevoie de timp pentru a se bucura de acest moment special și au împărtășit vestea cu familia și prietenii. Având în vedere contextul pandemiei, Joe și Sophie au fost foarte precauți în privința celor din jur și fetiței lor.”

Despre aducerea unui copil pe lume în timpul pandemiei, actrița nu a făcut declarații, însă a dezvăluit că a născut purtând mască de protecție. „Dacă eu pot să nasc purtând mască, atunci și voi puteți să purtați o mască atunci când mergeți la Walmart”, a scris actrița pe Instagram.

Sophie Turner și Joe Jonas și-au început relația în 2016, iar în octombrie 2017 s-au logodit. La vremea respectivă, actrița a declarat că încă este șocată că a făcut acest pas, dar se bucură că a găsit persoana potrivită pentru ea. Cu toate acestea, a mărturisit că nu crede că a fi căsătorit este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla, explicând că pentru ea este importantă și cariera.

„Mă pregăteam din plin să fiu singură pentru tot restul vieții. Cred că, odată ce ai găsit persoana potrivită, pur și simplu știi”, a declarat actrița în 2019.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards. Cel care a oficiat ceremonia era costumat în Elvis Presley, iar cei care au cântat au fost Dan + Shay.

Citește și:
Cum a surprins-o Ben Affleck pe Jennifer Lopez de Valentines Day

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people