Sophie Turner, imagini inedite alături de soțul ei, Joe Jonas, și cele două fiice ale lor

Sophie Turner și Joe Jonas au fost surprinși ieșind dintr-un hotel din Londra, ținându-le în brațe pe cele două fiice ale lor.

Sophie Turner, imagini inedite alături de soțul ei, Joe Jonas, și cele două fiice ale lor

Sophie Turner și soțul ei, Joe Jonas, au fost surprinși joi ieșind dintr-un hotel din Londra împreună cu cele două fiice ale lor. Actrița din Game of Thrones în vârstă de 26 de ani părea fericită și relaxată ținând-o pe micuța ei în brațe, în timp ce partenerul ei în vârstă de 33 de ani o ținea în brațe pe cea mare.

Sophie Turner și Joe Jonas, surprinși alături de fiicele lor

Sophie Turner a optat pentru o ținută lejeră, formată din pantaloni de jogging gri deschis, un pulover alb, un palton negru lung și papucii ei confortabili de hotel. Ea și-a purtat părul roșcat în valuri lejere pe umeri și a optat pentru un look complet natural, fără machiaj, purtând în același timp ochelari de soare închiși la culoare în vârful capului.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by Portal Joe Jonas Brasil (@joejonasportal)

Între timp, Joe Jonas a purtat un pulover verde neon și pantaloni închiși la culoare, accesorizând cu o bonetă neagră pentru a se încălzi. Cei doi au ieșit din hotel cu fetițele lor în brațe, îmbrăcate în compleuri pufoase, deschise la culoare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A post shared by Celebrity Fanpage HKI (@celebrityfanpagehki3)

Cei doi și-au întâmpinat prima fiică, Willa, în 2020, urmată de sora ei mai mică în iulie 2022. Primele informații despre relația dintre Sophie Turner și Joe Jonas au apărut după ce au fost văzuți îmbrățișându-se la un concert din 2016 în Olanda. Cântărețul a mai avut anterior relații romantice cu staruri precum Taylor Swift și Gigi Hadid înainte de a-și întâlni actuala soție.

Cuplul a anunțat că s-a logodit după un an de relație în octombrie 2017 și ulterior cei doi au șocat pe mulți organizând o ceremonie în Las Vegas în luna mai a anului 2019. O a doua ceremonie a avut loc în Franța în același an. Artistul s-a destăinuit recent pentru People despre cum își echilibrează cariera și viața de familie.

„Este o perioadă de adaptare. Doar ceva ce învăț pe parcurs, cred că acum pot să muncesc un pic mai mult pentru a-mi lua timp liber”, a spus Joe.

Citește și:
Theo Rose, dezvăluiri despre sarcină. Artista a cerut ajutorul fanilor: „Am o problemă de gravide'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people