Sophie Turner îl acuză pe Joe Jonas în instanță că i-a răpit copiii. Reacția cântărețului

În mijlocului formalităților de divorț, Sophie Turner îl acuză pe fostul său partener că nu vrea să returneze pașapoartele celor doi copii pe care îi au împreună și intentează proces. Ce reacție a avut cântărețul?

Sophie Turner îl acuză pe Joe Jonas în instanță că i-a răpit copiii. Reacția cântărețului

Sophie Turner îl acuză pe Joe Jonas, soțul de care s-a separat deja, de faptul că împiedică întoarcerea celor două fiice ale lor în țara natală, Anglia. Actrița, care a devenit celebră pentru rolul din Game of Thrones, a intentat joi un proces la o instanță din Manhattan, solicitând „întoarcerea imediată a copiilor reținuți în mod nedrept”, arată documentele obținute de publicația Page Six. Aceasta susține că reținerea copiilor a început în septembrie, arătând în documentele legale că ajunsese alături de fostul său partener la o înțelegere cum că Marea Britanie va reprezenta locuința lor stabilă, motiv pentru care căutau o școală pentru fiica lor cea mare, Willa. De asemenea, cei doi își găsiseră o locuință și își scoseseră pe piață casa din Miami. Mutarea oficială din SUA a avut loc în aprilie 2023, Sophie Turner începând lucrul la un proiect, Joan, vara aceasta.

Acum, Sophie Turner îl acuză pe Jonas că ar fi reținut fetele, în condițiile în care acesta se află în turneu în Statele Unite, iar ea ar fi agreat ca ele să călătorească alături de tatăl lor, care ar fi avut mai multe perioade libere în timpul zilei pentru a petrece timp cu fiicele sale. Turner susține, însă, că acesta ar fi fost un aranjament temporar, și spune că acum, în urma separării care s-a petrecut brusc, după un conflict care ar fi avut loc pe 15 august, ziua de naștere a lui Jonas, acesta ar fi cerut divorțul pe data de 5 septembrie, lucru despre care actrița a aflat doar din presă.

Deși cei doi foști parteneri s-au întâlnit pentru a pune la punct felurite aspecte ale separării, printre care și faptul că aceștia vor continua să locuiască oficial în Marea Britanie, acum Sophie Turner îl acuză pe Joe Jonas că le reține pașapoartele, astfel încât fetele să nu poată părăsi teritoriul SUA.

Potrivit dosarului legal obținut de presă, avocatul lui Joe Jonas a confirmat pe data de 19 septembrie că acesta nu va returna pașapoartele și nici nu va consimți la deplasarea acestora peste Ocean. Însă Jonas neagă, prin intermediul reprezentanților săi, că ar fi „răpit” copiii:

„Joe caută să își crească copiii împreună (cu Sophie), astfel încât să fie crescuți atât de mama, cât și de tatăl lor și, desigur, este de acord ca copiii să fie crescuți atât în ​​SUA, cât și în Marea Britanie”.

Reprezentantul lui Jonas a mai spus, de asemenea, că actrița a adoptat o poziție judiciară dură, care contravine înțelegerii de a împărți custodia copiilor, înțelegere la care lucrau avocații celor doi. De asemenea, acesta a spus că Sophie Turner s-a aflat în New York, unde s-a întâlnit cu copiii, și că ar fi vrut să zboare cu aceștia cât mai curând în Regatul Unit. Acesta a precizat și că, deși Sophie Turner îl acuză pe Jonas că nu i-ar fi transmis direct că a înaintat actele de divorț și că a fost nevoită să afle acest lucru din presă, actrița ar fi trebuit să se aștepte la asta, date fiind multiplele discuții privind separarea.

Sophie Turner nu a făcut până acum declarații cu privire la separarea de Jonas, singurul său gest public fiind o întâlnire cu Taylor Swift la New York. Swift a fost cu ani în urmă partenera lui Jonas și chiar a compus mai multe piese despre despărțirea lor, una dintre ele vizând chiar o eventuală prietenie cu fosta lui soție (la acea vreme Jonas și Turner nu se aflau într-o relație).

Cei doi au început să se întâlnească în 2016 și s-au căsătorit într-o ceremonie surpriză din Las Vegas trei ani mai târziu. A urmat o nuntă extravagantă în Franța, iar cuplul a anunțat venirea pe lume a fiicei lor, Willa, în iulie 2020. Un al doilea copil, al cărui nume nu a fost dezvăluit, s-a născut doi ani mai târziu.

Citește și:
Supermodelul Naomi Campbell vorbește onest despre dependența de substanțe și oamenii celebri din modă care i-au fost alături în momentele grele

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people