Sophie Turner ar fi „foarte fericită” alături de Peregrine Pearson pe fondul divorțului de Joe Jonas

Sophie Turner ar fi "foarte fericită" alături de Peregrine Pearson pe fondul divorțului de Joe Jonas.

Sophie Turner ar fi "foarte fericită" alături de Peregrine Pearson pe fondul divorțului de Joe Jonas

Sophie Turner se bucură de povestea de dragoste cu Peregrine „Perry” John Dickinson Pearson, în calitate de femeie proaspăt singură. Vedeta din „Game of Thrones”, care s-a despărțit de Joe Jonas în septembrie, este singură și „se întâlnește ocazional cu câteva persoane” de când ea și cântărețul s-au separat, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Sophie Turner, „foarte fericită” alături de noul partener

Potrivit sursei, lui Turner „pare să îi placă foarte mult să petreacă timp cu Perry”, întrucât cei doi „s-au apropiat progresiv”. În timp ce sursa a declarat pentru publicație că este „prea devreme pentru a spune dacă există un potențial pe termen lung”, aceasta a speculat că „lucrurile s-ar putea îndrepta în această direcție”.

Turner a fost legată pentru prima dată de Pearson, moștenitorul celui de-al 4-lea viconte Cowdray, un comitat din Sussex, la sfârșitul lunii octombrie, când cei doi au fost văzuți în timp ce se sărutau la Paris. De atunci, cei doi au devenit mai îndrăzneți în privința idilei lor și au fost văzuți vineri în ipostaze romantice.

În fotografii, aristocratul britanic și Turner au împărțit un sărut în timp ce erau îmbrățișați și se plimbau prin Londra. Cuplul dezinvolt s-a ținut aproape în timpul plimbării de zi, zâmbind larg și ținându-se de mână atunci când se îmbrățișau.

Idila ei cu Pearson a ieșit la iveală pentru prima dată la aproape două luni după ce cântărețul a cerut divorțul. Jonas, 34 de ani, și Turner, 27 de ani, au fost căsătoriți timp de patru ani înainte de a se despărți.

Cum a fost surprins Joe Jonas după divorț

În timp ce Jonas nu a făcut încă publică nicio nouă relație amoroasă, cântărețul a petrecut pe un mega iaht în octombrie alături de prieteni și de mai multe femei. La scurt timp după ce au depus actele, divorțul lor a luat o turnură neplăcută din cauza custodiei celor două fiice ale lor, Willa, de 3 ani, și Delphine, de 1 an. Actrița britanică l-a dat în judecată pe Jonas pentru că ar fi reținut pașapoartele copiilor lor pentru ca micuțele să nu se poată întoarce în Anglia.

Cu toate acestea, reprezentantul lui Jonas a negat afirmațiile potrivit cărora Jonas și-ar fi „răpit” copiii. La scurt timp după aceea – și în urma unor zile de întâlniri de mediere la New York – cei doi au ajuns la un acord temporar „amiabil” privind custodia fiicelor lor. Acordul durează până la sfârșitul lunii ianuarie, detaliind datele specifice în care părinții au custodia.

Publicația The Post a anunțat și că judecătoarea care se ocupa de caz a pus pe pauză procesul de custodie, după ce Jonas, în vârstă de 34 de ani, și Turner, în vârstă de 27 de ani, au fost de acord ca fiicele lor să își împartă timpul în mod egal în ambele țări. Judecătoarea Katherine Polk Failla, de la Tribunalul Federal din Manhattan, a anulat, de asemenea, data procesului, care era programată pe 2 ianuarie.

„Datorită progreselor înregistrate în cadrul medierii, părțile consideră că urmează o rezolvare amiabilă a tuturor problemelor dintre ele”, au scris avocații fostului cuplu într-o scrisoare adresată instanței.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people