Sophia Loren, apariție strălucitoare la 88 de ani. Vedeta a atras toate privirile la un eveniment în Milano

Sophia Loren a avut o apariție memorabilă la deschiderea unui restaurant de-al său în Milano.

Sophia Loren, apariție strălucitoare la 88 de ani. Vedeta a atras toate privirile la un eveniment în Milano

Sophia Loren a arătat absolut superb la evenimentul de deschidere al restaurantului său din Milano. Vedeta, în vârstă de 88 de ani, a atras toate privirile prin ținuta sa albă, însă ochii au fost îndreptați spre bijuteriile cu diamante ale actriței.

sursa: Profimedia

Sophia Loren, apariție spectaculoasă în Milano

Vedeta a arătat mai bine ca niciodată când a participat luni la deschiderea restaurantului său din Milano, la doar câteva săptămâni după ce a împlinit 88 de ani. Sophia Loren a strălucit într-un costum elegant cu pantaloni albi și a completat look-ul cu o bluză albă satinată și o pereche de ochelari șic. Totuși, toți ochii au fost îndreptați asupra bijuteriilor purtate de actriță, fiind acoperită cu diamante.

sursa: Profimedia

Deși are peste 80 de ani, Sophia a dezvăluit anterior că se simte cu zeci de ani mai tânără. Actrița a vorbit cu AARP THE MAGAZINE pentru ediția din decembrie 2020/ianuarie 2021 pentru a transmite o parte din înțelepciunea pe care a adunat-o de-a lungul vieții sale.

„Mă simt ca la 20 de ani”

Legenda filmului, care s-a născut la 20 septembrie 1934 în Clinica Regina Margherita din Roma, Italia, a dezvăluit revistei șase lecții de viață după care se ghidează. Potrivit declarațiilor sale, ea se încurajează mereu, adăugând că se simte sigură pe cine este.

Uneori, când spun că am 86 de ani, nu-mi vine să cred. Mă simt de 20 de ani.„, a spus atunci vedeta.

Ulterior, Sophia a spus că trebuie să se asigure că vorbește și rămâne în contact cu familia. Cea de-a treia lecție pe care a dobândit-o este că încearcă să savureze fiecare moment, chiar și pe cele mici, cum ar fi ciocolata. O altă lecție este evitarea gândirii negative: „Dacă ești sănătos și faci ceva ce îți place, atunci nu te poți gândi: „Doamne, mâine o să mor!”.

De asemenea, Sophia Loren susține că trebuie să îmbătrănească natural: „De ce să-ți schimbi corpul și să fii altcineva dacă ești fericit în interior? Nu m-am gândit niciodată la asta, niciodată. Îmi place ceea ce am. Îmi place de mine!”.

Și în cele din urmă, trebuie să accepți lucrurile așa cum sunt: „Am fost foarte tristă când a murit soțul meu, pentru că nu poți trece niciodată peste acest tip de sentiment”.

Citește și:
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Declarațiile omului de afaceri: „Sunt foarte bine”

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people