Sophia Loren a ajuns de urgență la spital. Care este acum starea de sănătate a actriței în vârstă de 89 de ani

Sophia Loren a ajuns de urgență la spital, unde a fost operată în urma unei căzături violente în casa ei din Geneva.

Sophia Loren a ajuns de urgență la spital. Care este acum starea de sănătate a actriței în vârstă de 89 de ani

Sophia Loren a fost transportată la spital pentru a fi operată de urgență, după ce a suferit o căzătură dură în locuința sa din Geneva, Elveția. Vedeta, în vârstă de 89 de ani, s-a ales cu mai multe fracturi la șold și cu o fractură în serie la femur după ce a căzut în baia casei sale în acest weekend.

Sophia Loren, operată de urgență

Fiii actriței, Carlo Jr. în vârstă de 55 de ani și Edoardo, în vârstă de 50 de ani, au fost alături de ea pe tot parcursul acestei încercări și a perioadei petrecute în spital, potrivit The Hollywood Reporter. Vestea despre starea de sănătate a Sophiei Loren a fost împărtășită de echipa lanțului de restaurante autointitulat, care a transmis vestea pe pagina lor de Instagram. 

„O cădere la casa ei din Geneva i-a provocat astăzi doamnei Loren fracturi la șold. Operată cu un rezultat pozitiv, ea va trebui acum să aibă o scurtă perioadă de recuperare și să urmeze un proces de reabilitare. Din fericire, totul s-a rezolvat cu bine și doamna se va întoarce la noi foarte curând. Întreaga echipă de la restaurantul Sophia Loren profită de această ocazie pentru a-i ura o recuperare rapidă.”

Postarea care anunța vestea operației Sophiei a fost acaparată de mesaje de susținere din partea fanilor săi devotați, care i-au urat vedetei o recuperare rapidă. Sophia Loren trebuia să deschidă marți o a patra filială a lanțului său de restaurante în Bari, Italia. De asemenea, actrița urma să primească cetățenia de onoare a orașului. Evenimentele au fost anulate, împreună cu alte angajamente publice viitoare ale acesteia, potrivit publicației.

Aceasta a relatat că Loren va avea o scurtă convalescență înainte de a trece printr-un lung proces de reabilitare pentru a se recupera după operație. 

Actrița, dezvăluiri despre cariera sa

Sophia Loren a apărut cel mai recent în filmul Netflix „The Life Ahead” din 2020, regizat de fiul ei Edoardo, care i-a adus un premiu David di Donatello pentru cea mai bună actriță. Sophia joacă rolul unei supraviețuitoare a Holocaustului care se leagă de un imigrant nigerian în vârstă de 12 ani.

„Iubesc atât de mult cinematograful. Vreau să continui să fac asta pentru totdeauna. Știu că este dificil să găsești povești bune, dar uneori mă îndrăgostesc de cele potrivite. Intenționez să fac filme pentru totdeauna”, a spus actrița pentru Ew.com.

Printre cele mai emblematice filme ale sale se numără „Two Women” (1961) și „Yesterday, Today and Tomorrow” (1963). În 1961, a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru interpretarea sa în filmul de război „Two Women”. În momentul primirii premiului, a devenit prima actriță care a luat premiul Oscar pentru o interpretare care nu era în limba engleză. 

Ultima apariție publică a lui Loren a fost la prezentarea de modă Armani de la Veneția, pe 2 septembrie, care a avut loc în cadrul celei de-a 80-a ediții a Festivalului de Film de la Veneția.

Citește și:
Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, declarații rare despre relația lor: „Mă simt foarte încrezătoare'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people