Sofia Vergara a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a divorțat de Joe Manganiello: “Sunt pregătită să fiu bunică, nu mamă”

"El voia să aibă copii, iar eu nu voiam să fiu o mamă bătrână", a mărturisit Sofia Vergara.

Sofia Vergara a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a divorțat de Joe Manganiello: “Sunt pregătită să fiu bunică, nu mamă"

Sofia Vergara a vorbit pentru prima oară despre adevăratele motive care au dus la despărțirea de Joe Manganiello. Actrița, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit pentru ziarul spaniol El País că diferența de vârstă dintre ea și fostul său soț, în vârstă de 47 de ani, precum și planurile de viitor extrem de diferite pe care le aveau au cauzat ruptura care a avut loc anul trecut.

„Ei bine, sunt proaspăt divorțată de cel de-al doilea soț al meu, cu care am fost împreună timp de 10 ani. Căsnicia mea s-a destrămat pentru că soțul meu era mai tânăr”, a declarat Vergara pentru ziarul spaniol El Păís.

Actrița a precizat și că Joe își dorea un copil, în timp ce ea nu voia să devină din nou mamă.

„El voia să aibă copii, iar eu nu voiam să fiu o mamă bătrână”, a mărturisit Sofia, care are un fiu în vârstă de 32 de ani din căsnicia cu primul său soț, Joe Gonzalez.

„Simt că nu este corect față de copil. Îi respect pe cei care fac asta, dar nu mai este pentru mine. Am avut un fiu la 19 ani, care acum are 32 de ani, și sunt pregătită să fiu bunică, nu mamă”.

Vergara a adăugat și că e pregătită să își refacă amoroasă și că și-ar dori ca viitorul său partener să aibă proprii lui copii.

„Așa că, dacă apare dragostea, el trebuie să vină cu [proprii] copii. Sunt aproape la menopauză, este calea naturală a lucrurilor”, a explicat ea. „Când fiul meu va deveni tată, lasă-l să îmi aducă copilul pentru o vreme și apoi i-l voi da înapoi și îmi voi continua viața. Asta este ceea ce trebuie să fac”.

De asemenea, Sofia Vergara a declarat recent că a reușit să treacă peste despărțirea de Joe Manganiello. Cei doi, care au fost căsătoriți timp de șapte ani, au anunțat că divorțează în luna iulie a anului trecut.

„Am mers mai departe”, a declarat actrița în vârstă de 51 de ani despre divorțul de Manganiello. „Ești acolo [în atenția publicului] și oamenii știu că asta face parte din a fi o celebritate. Știam că va atrage atenția presei. Nu poți ascunde aceste lucruri”, a explicat Sofia Vergara în cadrul emisiunii CBS Sunday Morning.

„Nu a fost rău. Trebuie să spun că presa a fost foarte respectuoasă și foarte drăguță. Și am crezut că vor inventa mai multe lucruri, știți cum se întâmplă de obicei. Am fost surprinsă. Au spus cam ce s-a întâmplat și asta a fost tot.”

Potrivit TMZ, Joe Manganiello a angajat-o pe avocata Laura Wasser pentru a rezolva acordul prenupțial pe care îl semnase cu Vergara și a obținut custodia cățelului lor, Bubbles. Actorul, în vârstă de 47 de ani, a depus cererea de divorț la două zile după ce și-au anunțat în mod public despărțirea, invocând „diferențe ireconciliabile.” De atunci, Manganiello a fost surprins alături de actrița Caitlin O’Connor, cu care se întâlnește „ocazional.” Recent, Sofia Vergara a vorbit despre despărțirea de actor, mărturisind că a avut parte de un an interesant, cu multe schimbări, atât pozitive cât și negative.

„A fost foarte interesant, știți, a fost un an interesant pentru mine. O mulțime de schimbări, multe lucruri bune și nebunești. Se întâmplă lucruri rele și se întâmplă lucruri bune. Iar acestea fac viața atât de distractivă și interesantă. Nu mă pot plânge, m-am simțit foarte bine. Întotdeauna există loc pentru lucruri mai bune”, a declarat Sofia Vergara pentru Entertainment Tonight.

Citește și:
Cele mai recente imagini ale lui Kanye West cu soția sa, Bianca Censori, stârnesc revolte pe internet: „Înțeleg de ce Kim a plecat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people