Sofia Richie a născut. Vedeta a publicat prima imagine cu fiica ei și a lui Elliot Grainge

Sofia Rochie a născut o fetiță.

Sofia Richie a născut. Vedeta a publicat prima imagine cu fiica ei și a lui Elliot Grainge

Sofia Richie a născut o fetiță, fiind primul copil al vedetei împreună cu Elliot Grainge și a doua nepoată a lui Lionel Richie.

Sofia Richie a născut o fetiță

Sofia, în vârstă de 25 de ani, și directorul muzical, în vârstă de 30 de ani, au ținut inițial ascunsă vestea sarcinii ei pentru a „proteja sănătatea lor mintală și spațiul lor”, a declarat ea pentru Vogue în ianuarie.

„Eloise Samantha Grainge 🤍5-20-24 cea mai bună zi din viața mea🤍”, a scris Sofia pe Instagram vineri, alături de o fotografie alb-negru cu picioarele micuței.

Sofia a numit în luna ianuarie sarcina drept o experiență „înfricoșătoare”, menționând că „nu și-a dat seama că sunt atât de multe etape pe care trebuie să le atingi și atât de multe teste pe care trebuie să le faci”. În timp ce își dezvăluia pentru prima dată burtica în creștere, Sofia a împărtășit și sexul viitorului ei bebeluș. Ea și Grainge „amândoi au crezut cu adevărat că va fi băiat”, așa că aflarea faptului că vor avea fetiță „a fost un adevărat șoc”.

Vedeta, pe atunci însărcinată, a dezvăluit: „Visul meu în viață este să am o fetiță totuși, iar Elliot este foarte entuziasmat să aibă și el o fetiță.” Tatăl ei „încântat”, care refuză să i se spună „bunic”, a declarat pentru Entertainment Tonight că a fost „în culmea fericirii” să-și vadă „copilul având un copil”.

Lionel Rochie, în vârstă de 74 de ani, și-a exprimat în mod similar entuziasmul atunci când și-a condus fiica cea mică la altar în aprilie 2023. Înainte de nunta din Franța, juratul de la „American Idol” a mărturisit pentru Access că Grainge a fost o „epavă nervoasă” cerându-i binecuvântarea înainte de a o cere pe Sofia în căsătorie în aprilie 2022, după un an de relație.

„Am crezut că o să leșine, dar a supraviețuit”, și-a amintit artistul. „Sunt profund îndrăgostiți, așa că tot ce pot să spun este că asta îți dorești cu adevărat ca tată”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Modelul și soțul ei s-au căsătorit în Franța

Lionel Richie este, de asemenea, bunicul celor doi copii ai fiicei sale Nicole Richies, Harlow și Sparrow, pe care îi împarte cu soțul Joel Madden.

Sofia Richie a avut parte de nunta mult visată. Vedeta și partenerul său, Elliot Grainge, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase în Franța, unde au avut familia și prietenii alături. Modelul a împărtășit fotografii emoționante din timpul ceremoniei, după ce a fost condusă la altar de tatăl ei.

Sofia i-a spus „Da” directorului muzical Elliot Grainge pe 22 aprilie în Antibes, Franța. Oaspeții au luat masa la piscină la Eden Roc după ceremonie, unde a fost pregătit un trio de jazz care includea pian, bas și tobe. De asemenea, a fost o plimbare de aproape 200 de metri de la hotel până la marchiza cu baldachin, unde a avut loc slujba.

O fotografie postată pe rețelele de socializare o arată pe sora Sofiei, vedeta din Simple Life, ghemuindu-se în rochia ei neagră uimitoare pentru a îndrepta trena lungă a miresei. Sofia, șic într-o rochie de mireasă Chanel personalizată, s-a uitat înapoi peste umăr și a zâmbit la sora ei. Rochia ei pentru ceremonia de nuntă avea o trenă înfrumusețată cu mărgele albe și irizate.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people