Smiley vorbește pentru prima dată despre cel de-al doilea copil: „Un frățior lui Josephine…”

Smiley face primele declarații despre al doilea copil.

Smiley vorbește pentru prima dată despre cel de-al doilea copil: "Un frățior lui Josephine..."

Gina Pistol și partenerul ei, Smiley, au devenit părinți pentru prima dată în luna martie a anului trecut. Prezentatoarea TV și artistul de bucură atunci de fiecare clipă pe care o trăiesc alături de fiica lor, Josephine. 

Fanii celor doi se întreabă adesea dacă își doresc să își mărească familia, astfel că și Gina Pistol și Smiley au făcut declarații pe această temă.

Smiley a mărturisit însă că decizia în această privință este numai a Ginei Pistol.

„N-aș putea să spun. Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici, care așa…', a spus Smiley în cadrul podcast-ului.

De altfel, în cadrul emisiunii „8, 8 și ceva, FIX, cu Smiley” de pe YouTube moderate de către Smiley, Gina Pistol a răspuns unei întrebări venite din partea unui urmăritor cu privire la al doilea copil. 

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă: „Când faci un copil?”, „Pe când un copil?”. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a fost răspunsul Ginei Pistol. 

Gina Pistol și Smiley au fost discreți până acum în ceea ce o privește pe Josephine. Cei doi continuă să protejeze intimitatea fiicei lor, căreia nu i-au arătat încă fața în imaginile pe care le postează deseori pe social media.

Smiley a fost invitat recent în emisiunea „La Măruță” și a dezvăluit că el Gina Pistol au angajat o bonă pentru Josephine. Artistul a mărturisit că aceasta vine în timpul zilei și are grijă de fiica lor și că se înțeleg foarte bine cu ea. 

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acum. Am găsit o bonă cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei și dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp. Facem cu rândul.”

Citește și:
Gina Chirilă & Bogdan Vlădău, dezvăluiri neașteptate despre problemele din relația lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people