Smiley, singur la nunta lui Ianis Hagi. De ce a lipsit Gina Pistol

Smiley a participat la nunta lui Ianis Hagi cu Elena, însă nu a fost însoțit de Gina Pistol.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios duminică, pe data de 14 iulie. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București, iar ulterior cei doi, alături de cei peste 700 de invitați, au petrecut la Domeniul Știrbey. 

Gina Pistol a lipsit de la nunta lui Ianis Hagi

Smiley a avut bucuria de a cânta la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, eveniment la care a fost invitată și Gina Pistol. Cântărețul a fost prezent fără partenera sa de viață, iar prezentatoarea TV a oferit explicații pentru absența sa.

Nunta anului, între Ianis Hagi și Elena Tănase, a fost un eveniment memorabil, unde Smiley a întreținut atmosfera cu hitul său „Dansând cu ea”. Momentul a fost atât de special încât chiar și Marilena Hagi, mama lui Ianis, s-a alăturat celor prezenți și a cântat alături de mulți dintre invitați.

Deși Smiley a fost responsabil cu întreținerea atmosferei la nunta lui Ianis Hagi, soția sa, Gina Pistol, nu a putut fi prezentă la marele eveniment. Vedeta TV a explicat motivul absenței sale.

„N-am putut să vin, aveam filmări”, a declarat Gina Pistol pentru cancan.ro.

Ianis și Elena Hagi, nuntă de poveste

Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu extrem de discret. Fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi a anunțat în vara anului 2023 că s-a logodit cu partenera lui, Elena Tănase. Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru romantic, mai exact la Paris. Fotbalistul și partenera lui s-au căsătorit civil în 2023, în prima zi de Crăciun. Pe data de 25 decembrie, peste 400 de invitați au participat la o festivitate organizată la un restaurant din București, pentru a sărbători dragostea celor doi.

Conform gsp.ro, ceremonia religioasă de la Biserica Sfântul Visarion din București a început la ora 15:00, iar Ianis Hagi și Elena Tănase și-au făcut apariția într-o mașină Rolls-Royce. În ceea ce îi privește pe nași, cei doi i-au ales pe Andreea și Costel Naciadis, el fiind fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi, mai informează aceeași sursă.

Printre persoanele care și-au făcut apariția la nunta dintre Ianis Hagi și Elena Tănase s-au numărat Simona Halep, care a venit alături de părinții ei, Stere şi Tania Halep, fotbalistul Răzvan Marin, partenera acestuia, Crina, Gheorghe Popescu, Mircea Geoană și soția lui, Mihaela Geoană.

Pentru nunta lui, Ianis Hagi a optat pentru un costum plin de eleganță, de la brand-ul Consiglieri. Un costum „Ivory Tuxedo”, asemănător cu cel ales de fotbalist, ar costa aproximativ 5.600 de lei.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people