Smiley, moment neașteptat la prima serbare a fiicei lui: „S-a lăsat cu plânsete”

Smiley a povestit cum a fost la prima serbare a fetiței sale.

Smiley, moment neașteptat la prima serbare a fiicei lui: "S-a lăsat cu plânsete"

Smiley a fost atât surprins, cât și amuzat de desfășurarea primei serbări din viața fiicei sale. Ziua de azi a avut o semnificație specială și importantă pentru cântăreț și soția sa, Gina Pistol, deoarece fiica lor a participat la prima ei serbare. Cu toate acestea, lucrurile nu au decurs conform așteptărilor, deoarece artistul a spus că s-a lăsat cu plânsete.

Smiley, dezvăluiri despre prima serbare a fetiței sale

La scurt timp după încheierea serbării, Smiley a împărtășit admiratorilor săi experiența avută la prima serbare a fiicei sale, eveniment care s-a concretizat în lacrimi. Desigur, cei doi părinți au avut așteptări diferite, având în vedere că repetițiile au decurs excelent acasă, în confortul propriului lor cămin. Cu toate acestea, pare că ceea ce s-a întâmplat la serbare nu s-a potrivit cu planurile inițiale.

„Tocmai am plecat de la serbarea fiicei mele. Ce să vă spun, n-a fost așa cum mă așteptam, s-a lăsat cu plânsete, dar a fost foarte drăguț. Am făcut dansurile acasă. Dansurile pe care trebuie să le facem la grădiniță, le-am făcut acasă împreună. Spectacol garantat”, a povestit Smiley.

Smiley a început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Artistul a povestit recent că va petrece timp alături de familia lui și că intenționează să depună toate eforturile necesare pentru ca fiica lui, Josephine, să se bucure din plin de Crăciun.

„Crăciunul îi este dedicat lui Josephine, planuri, cadouri, brad, podoabe, Moș Crăciun. Cred că ei, copiii, se bucură cel mai mult și mai sincer de aceste zile, iar noi, părinții, trebuie să le facem niște zile memorabile, pline de bucurie și de amintiri de ținut minte o viață. Am început deja planurile, să vedem cum le și ducem la îndeplinire și cum le transformăm în zâmbete și fericire pură”, a declarat Smiley pentru tvmania.ro.

Ce planuri de sărbători are artistul

Smiley este foarte implicat în creșterea fiicei sale, Josephine, și adoră să facă tot felul de activități cu cea mică.

„Programul meu cu Josephine este înfrumusețat, nu încărcat. Eu insist să includ activități cu Josephine în programul meu, chiar reprezintă o bucurie foarte mare pentru mine, ca pentru orice părinte, probabil, nu spun nimic nou sau uimitor. Diminețile sunt ale noastre, sunt cu cântec, cu dans, cu desenat, cu prins codițe, cu zâmbit și îmbrățișat. Cum să nu vreau să-mi încep ziua astfel?!”, a adăugat Smiley pentru sursa citată.

Gina Pistol și Smiley se află de multă vreme în lumina reflectoarelor prin prisma activității lor și cunosc foarte bine și care sunt dezavantajele vieții în atenția publică, motiv pentru care până acum nu au dezvăluit fotografii în care să i se vadă chipul fiicei lor, alegând să îi protejeze intimitatea. Dar, uneori mai împărtășesc cu fanii diverse imagini care o arată într-un mod discret pe Josephine.

Într-un interviu pentru unica.ro, Smiley a povestit cum este, din perspectiva lui, viața de părinte. Artistul a spus că el și soția lui, Gina Pistol, vor ca fiica lor, Josephine, să aleagă momentul în care va vrea să apară în fața publicului.

„Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum. Pentru noi în special este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte, suntem deja obișnuiți să facem astfel, este ceva ce ne-am propus de la început, ca Josephine să trăiască precum un copil normal și să poată ea alege la un moment dat cât de ‘public’ dorește să trăiască.”

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO II)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people