Smiley, imagine adorabilă cu fiica lui, Josephine. Cum i-a surprins Gina Pistol

Gina Pistol i-a fotografiat pe Smiley și pe fetița lor, Josephine, într-o ipostază adorabilă.

Smiley, imagine adorabilă cu fiica lui, Josephine. Cum i-a surprins Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au povestit cu mai multe ocazii că își doresc să protejeze intimitatea fiicei lor, motiv pentru care până acum nu au dezvăluit încă fotografii în care să i se vadă chipul. Dar, uneori mai împărtășesc cu fanii diverse imagini care o arată într-un mod discret pe Josephine. 

Gina Pistol a fotografiat-o pe fiica ei, Josephine, în timp ce stă în brațele lui Smiley. Chiar dacă nu i se vede chipul lui Josephine, fanii au apreciat ipostaza adorabilă în care a fost surprinsă de către prezentatoarea TV.

Gina Pistol și Smiley sunt discreți când vine vorba despre povestea lor de dragoste. Recent, cei doi au fost protagoniștii unui moment inedit, de care fanii își vor aduce aminte multă vreme. În cadrul concertului pe care artistul l-a susținut pe 31 mai la Sala Polivalentă, acesta a cântat piesa „Ne vedem noi”, compusă de Smiley în pandemie, cu gândul la iubita lui, în timpul carantinei, după revenirea din America, în fața spectatorilor, alături de Gina Pistol.

„A fost un vis împlinit acest concert, am visat la el doi ani de zile și parcă a fost mai frumos decât în orice închipuire. Mulțumesc celor care au fost alături de mine pe scenă, în backstage, dar mai ales în sală, oamenilor care ne ascultă muzica și ne dau sensul și bucuria de a continua pe acest drum. A fost o revedere emoționantă, plină de energie și emoții în care parcă ne-am arătat ca-ntre prieteni, așa cum suntem și cum ne-au lăsat ultimii doi ani să devenim. Mulțumesc și abia aștept să ne revedem. Acum gata, a început vara, să ne bucurăm de tot ce ne aduce!”, a declarat Smiley după terminarea celor 2 ore și jumătate de concert.

De asemenea, și Gina Pistol a povestit pe rețelele de socializare că a fost emoționată înainte de a cânta pe scenă alături de partenerul ei și a avut câteva temeri. Dar, spectatorii s-au bucurat din plin de interpretarea lor și le-au admirat momentul. 

„Am făcut-o și pe asta. Ce să mai zic… înainte să urc pe scenă mă gândeam, având un gol imens în stomac, mă gândeam: „cum era mă versul? ce venea după?” Așa emoții nu mă așteptam să am. Nu pentru că aș avea pretenții de cântăreață (cu toate că acasă, la duș, cânt foarte bine 😂) dar nu voiam să stric acest moment. Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje frumoase, pentru toate pozele și filmulețele, pentru energia voastră minunată… și pentru toate cadourile pe care le-a primit Jospehine din partea unor oameni minunați, oameni pe care nu-i cunoaștem 😊🤗. Vă mulțumesc pentru că ați fost MI-NU-NAȚI! Iar tu @smiley_omul, tu ai fost FABULOS!”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Citește și:
Fiica Andreei Marin, surpriză de proporții pentru părinți: „Violeta s-a calificat pentru faza de peste hotare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people