Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine, au avut parte de noi aventuri în America: „Entuziasm maxim”

Smiley și Gina Pistol au trăit momente minuntate cu fiica lor, Josephine, în America.

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine, au parte de noi aventuri în America. Cei trei sunt plecați de ceva timp din România, iar până acum au vizitat o mulțime de locuri emblematice. Artistul este în majoritatea timpului în studio, alături de diverși producători, artiști și compozitori, însă nu uită să petreacă și clipe minunate împreună cu soția lui și fetița lor. 

Cât timp se află în America, Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine, stau într-o casă pe care artistul și soția lui au închiriat-o. Aceștia nu au ratat ocazia de a merge la Universal Studios, iar recent au pornit în explorarea unui alt loc extrem de cunoscut, și anume Disneyland. Cântărețul a povestit pe Instagram mai multe despre aventura lor. 

„Entuziasm maxim! Ne-am trezit sâmbătă hotărâți să mergem la Disneyland. Am încercat să luăm bilete online, dar nu puteam în aceeași zi, așa că am zis să ne încercăm norocul direct acolo, la intrare, ca tot românul care nu renunță ușor. Ne-am îmbarcat în mașină și am condus o oră și ceva până în Anaheim. Cântece și voie bună, autostrăzi pe multe benzi, timpul a trecut repede. Dar cum ne apropiem de parc, aglomerație nevoie mare, parcarea plină ochi. La security check puhoi de lume. Și uite cum vedeam eu șansele de a găsi bilete cum scad vertiginos. Unde mai pui că era și sâmbătă. Ajungem cu chiu cu vai la chioșcul de bilete și ce să vezi?! Nu mai aveau. Cum domnule, în ditamai parcul Disney nu mai încăpeau încă trei? Uite că nu. Și în America regulile se respectă cu sfințenie”, a povestit Smiley.

În ciuda faptului că n-au putut lua bilete la Disneyland, fiind extrem de aglomerat, Smiley a ținut să precizeze că vor reveni acolo zilele viitoare. 

„Așa că ne-am mai învârtit noi pe acolo pe la magazine, am luat niște jucării pentru Josephine și un balon. Dar nu orice balon. Cel mai scump balon din viața mea. Nici nu-mi vine să vă zic cât a costat. Dar vă las pe voi să ghiciți. După ce am dansat un pic și pe la Disney, am plecat înapoi spre casă, nu înainte de a ne promite că ne întoarcem sigur peste câteva zile.”

Gina Pistol și Smiley se află de multă vreme în lumina reflectoarelor prin prisma activității lor și cunosc foarte bine și care sunt dezavantajele vieții în atenția publică, motiv pentru care până acum nu au dezvăluit fotografii în care să i se vadă chipul fiicei lor, alegând să îi protejeze intimitatea. Dar, uneori mai împărtășesc cu fanii diverse imagini care o arată într-un mod discret pe Josephine.

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Smiley a vorbit despre decizia lui și a Ginei Pistol de a alege ca fiica lor să poarte numele Josephine.

„Și când ne-am gândit la numele fetiței noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria”, a povestit Smiley în interviul acordat publicației VIVA!.

Citește și:
Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu de când soțul ei filmează în Thailanda pentru Insula Iubirii: „De când a plecat Radu…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people