Smiley, dezvăluiri sincere despre despărțire: „Sunt mai puține relații reușite în viață”

Smiley a vorbit sincer și deschis despre piesele inspirate din viața amoroasă, susținând că o persoană trece, cel mai probabil, prin mai multe despărțiri decât relații reușite într-o viață.

Smiley, dezvăluiri sincere despre despărțire: "Sunt mai puține relații reușite în viață"

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar recent a avut o discuție sinceră și deschisă pe rețelele de socializare despre iubirea adevărată și despărțiri. Într-un clip postat pe pagina sa de Instagram, artistul și-a împărtășit gândurile cu privire la aceste aspecte sensibile, reușind să atingă inimile fanilor săi.

Smiley a vorbit sincer despre dragoste și despărțiri

Într-un discurs profund emoționant, Smiley și-a exprimat convingerea că dragostea adevărată apare o singură dată în viață, iar despărțirile dureroase fac parte din experiența umană și din dinamica relațiilor interpersonale. Deși oamenii pot să se îndrăgostească de mai multe ori pe parcursul vieții, întâlnirea cu dragostea autentică este considerată un moment unic și deosebit.

Smiley a evidențiat că piesele muzicale care abordează teme precum suferința și despărțirea sunt mai numeroase decât cele despre poveștile de dragoste împlinite. Mesajul său a reușit să atingă suflete și să stârnească reacții printre cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

„Dragostea împlinită, până la urmă, e una în viață. Despărțirile sunt foarte multe. Toți avem parte mai mult de despărțiri decât de dragoste împlinită. Dacă observi, piesele despre despărțire probabil că sunt mai multe, piesele de îndrăgosteală sunt mai multe, piesele în care vorbești despre o relație reușită sunt mai puține, pentru că sunt mai puține relații reușite în viață”, a mărturisit Smiley.

Alături de Gina Pistol, Smiley trăiește o frumoasă poveste de iubire și sunt binecuvântați cu o fetiță minunată pe nume Josephine. Clipul postat de Smiley pe Instagram a stârnit o mare varietate de reacții din partea fanilor săi, subliniind încă o dată capacitatea sa de a conecta oamenii prin muzică și sinceritatea mesajelor sale.

„Dragostea te odihnește, acolo unde simți liniștea”, „Dragostea este unică și sfântă! Așa a lăsat Dumnezeu pe pământ să ne iubim unii pe alții. Fără dragoste nu suntem nimic. Dragostea este cel mai frumos sentiment între cei ce se iubesc și se respectă reciproc”, „Dragostea adevărată este atunci când oferi totul și nu ceri nimic în schimb”, sunt o parte dintre reacțiile urmăritorilor.

Cum s-a cunoscut artistul cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai. Cununia civilă și cea religioasă s-au desfășurat în aceeași zi, la Palatul Snagov, iar Gina Pistol și Smiley au avut alături familia și câțiva prieteni extrem de apropiați. Artistul și partenera lui de viață formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton și au împreună o fetiță, pe nume Josephine. Cei doi sunt discreți în privința fiicei lor și au ales să o țină cât mai departe de ochii publicului.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, Gina Pistol a vorbit despre debutul relației cu Smiley.

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot”, a declarat Gina Pistol pentru VIVA!.

Citește și:
Câștigătorii Premiilor Oscar 2024 – lista completă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people