Smiley, declarații emoționante despre rolul de tată și cum i s-a schimbat viața: „Îți aduce frici”

Smiley a dezvăluit detalii inedite despre rolul de părinte.

Smiley, declarații emoționante despre rolul de tată și cum i s-a schimbat viața: "Îți aduce frici"

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. În luna martie a anului 2021 au devenit părinți pentru prima dată, având împreună o fetiță, pe nume Josephine. Artistul și partenera lui de viață s-au căsătorit pe 27 mai 2023. Cununia civilă și cea religioasă s-au desfășurat în aceeași zi, la Palatul Snagov. La petrecerea de nuntă au participat mai multe vedete din showbiz-ul autohton.

Cum s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit părinte

Smiley nu este pasionat doar de muzică, ci de viață, în toate aspectele sale. Nașterea fiicei sale, Josephine, nu a făcut decât să accentueze această perspectivă. Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol, i-a oferit cele mai valoroase lecții de viață.

„Acum cred că în fiecare zi mă entuziasmează ceva la fii-mea. E o experiență unică care îți dă de toate. Te schimbă în multe feluri, în bine. Oamenii în general au un egoism, te învață cum e să pui pe altcineva pe primul plan, instinctiv. E o experiență interesantă. Te învață să fii mai empatic, mai atent. Îți aduce frici. Îți aduce anxietăți. Îți aduce tot felul de lucruri noi în viață. Te superi, te cerți singur. Râzi la lucruri la care nu credeai că o să râzi”, a recunoscut Smiley în podcastul găzduit de Radu Țibulcă.

A fi părinte înseamnă să pui nevoile copilului înaintea propriilor tale nevoi, afirmă artistul. Astfel, pe măsură ce fiica lor crește, Smiley și Gina iau în considerare să se mute din locuința actuală.

„Îmi doresc ca fii-mea să aibă parte de o comunitate, să-și facă un grup de prieteni în cartier, plus accesul la facilități. Poate o să vrea să danseze, cânte, să facă sport. Acolo unde stau eu nu prea am multe opțiuni. De aia ne gândim la toată povestea, că pentru mine, casa aia e perfectă. Oricum eu nu prea stau acasă. Eu în pandemie am stat cel mai mult acasă”, a spus prezentatorul de la Românii au talent.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Gina Pistol și Smiley se află de multă vreme în lumina reflectoarelor prin prisma activității lor și cunosc foarte bine și care sunt dezavantajele vieții în atenția publică, motiv pentru care până acum nu au dezvăluit fotografii în care să i se vadă chipul fiicei lor, alegând să îi protejeze intimitatea. Dar, uneori mai împărtășesc cu fanii diverse imagini care o arată într-un mod discret pe Josephine.

Într-un interviu pentru unica.ro, Smiley a povestit cum este, din perspectiva lui, viața de părinte. Artistul a spus că el și soția lui, Gina Pistol, vor ca fiica lor, Josephine, să aleagă momentul în care va vrea să apară în fața publicului.

„Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum. Pentru noi în special este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte, suntem deja obișnuiți să facem astfel, este ceva ce ne-am propus de la început, ca Josephine să trăiască precum un copil normal și să poată ea alege la un moment dat cât de ‘public’ dorește să trăiască.”

Citește și:
Motivul pentru care Ben Affleck nu a participat la premiera filmului Atlas, cel mai nou proiect al lui Jennifer Lopez

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people