Smiley, copleșit de emoție în vacanța din SUA. Cum le-a surprins pe Gina Pistol și Josephine: „A fost fascinată”

Smiley și Gina Pistol și-au continuat vacanța în SUA alături de fiica lor, Josephine, vizitând atracții inedite.

Smiley, copleșit de emoție în vacanța din SUA. Cum le-a surprins pe Gina Pistol și Josephine: "A fost fascinată"

Smiley și Gina Pistol petrec momente memorabile în America, unde, pe lângă activitățile speciale de care au parte, artistul se dedică unui proiect inedit. Prin intermediul rețelelor sociale, Smiley rămâne conectat cu admiratorii săi, cărora le-a împărtășit recent o întâmplare surprinzătoare pe care a experimentat-o în timpul unei vizite inedite.

Smiley și Gina Pistol au avut parte de distracție în vacanță

Smiley și Gina Pistol își petrec o perioadă în Statele Unite, unde artistul este angajat într-un proiect nou. Au ales să locuiască într-o casă închiriată în Los Angeles și, împreună cu fiica lor, au început să descopere zona. Însă, înainte de a se putea bucura pe deplin de experiența americană, Smiley s-a confruntat cu un eveniment neprevăzut. Condițiile meteorologice au fost destul de nefavorabile recent, ploile torențiale afectând chiar și Gala Premiilor Grammy, unde multe vedete au fost surprinse de vremea ploioasă.

În acest context, artistul a primit un mesaj de avertizare. Deși Smiley călătorește în SUA de mulți ani pentru a produce muzică, aceasta este prima dată când se confruntă cu o situație de acest gen.

„Nu credeam că o să trăiesc așa ceva tocmai în Hollywood. De atâția ani de când vin aici nu am pățit asta. Credeați că numai noi avem Ro-Alert? Na, că au și ei L.A.-Alert”, a spus Smiley pe Instagram.

Cum a surprins-o artistul pe fiica lui

Cu toate acestea, condițiile meteorologice nu i-au oprit pe Smiley și Gina Pistol să profite la maximum de călătoria lor. Împreună cu fiica lor, Josephine, au explorat câteva dintre cele mai renumite atracții din Statele Unite. Vizita lor la Universal Studios a fost o sursă de distracție pentru micuță.

„Am dus fetele la Universal Studios. În lumea fantastică a lui Harry Potter, fiica a fost fascinată de castelul de la Hogwarts, unde Gina a jucat vâj-haț, și unde mie, ca prin magie, mi-a apărut o bere în mână. Cu gust de vanilie. Ceva rău”, a povestit Smiley.

Josephine s-a bucurat și de un moment de dans într-un cadru inspirat din universul jocului Super Mario, moment care l-a făcut pe artist să rememoreze zilele copilăriei sale, când obișnuia să meargă la un vecin pentru a se putea juca și el.

„Am dat și peste Bart în lumea legendarei familii Simpson, apoi am dansat în lumea lui Super Mario și mi-am adus aminte de copilăria mea când stăteam la coadă la un vecin de scară, singurul care avea Nintendo în cartier, să mai joc și eu o viață, două”, a mai transmis Smiley într-un video postat pe rețelele de socializare.

Gina Pistol și Smiley sunt adepții călătoriilor în familie, motiv pentru care cei doi au plecat alături de fiica lor, Josephine, într-o vacanță inedită în Statele Unite ale Americii. Artistul le-a oferit fanilor o imagine de ansamblu într-un nou video postat pe rețelele de socializare.

Smiley a câștigat inimile internauților cu ceea ce el numește DailyTok. Artistul postează des videoclipuri din călătoriile sale, de cele mai multe ori fiind în vacanță cu familia. De această dată, cântărețul a documentat drumul lor spre Los Angeles, unde au parte de experiențe inedite.

Citește și:
Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, și Dimitri Rassam, în pragul divorțului?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people