Smiley a împlinit 40 de ani. Mesajul inedit transmis de soția sa, Gina Pistol: „Restul îți urez când…”

Smiley sărbătorește împlinirea vârstei de 40 de ani, iar cu această ocazie Gina Pistol i-a transmis un mesaj inedit.

Smiley a împlinit 40 de ani. Mesajul inedit transmis de soția sa, Gina Pistol: "Restul îți urez când..."

Astăzi Smiley sărbătorește frumoasa vârstă de 40 de ani. Pe lângă o carieră de succes în muzică, artistul se bucură și de o familie minunată, așa cum și-a dorit de mult timp, alături de Gina Pistol și de micuța lor, Josephine. Cu ocazia acestei zile speciale, prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj emoționant compozitorului, subliniind cât de mult îl iubește și apreciază în viața ei.

Smiley este fără îndoială unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști din România. Contribuția sa în industria muzicală este una remarcabilă, atât ca membru al celebrei trupe Simplu, cât și în cariera sa solo. De asemenea, artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol, care i-a oferit o fiică superbă, pe nume Josephine.

Smiley a împlinit 40 de ani

Pe lângă cariera sa remarcabilă în lumea artistică, Smiley se bucură și de o viață personală frumoasă alături de Gina Pistol și fetița lor. Cei doi îndrăgostiți au hotărât să își unească destinele și să se căsătorească în cadrul unei veremonii fastuoase, în urmă cu doar câteva luni. Evenimentul lor special a fost unul grandios și a captivat atenția întregii țări.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Smiley a fost în centrul atenției și s-a bucurat de urări speciale din partea celor dragi. Ba mai mult, soția sa a transmis un mesaj romantic pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la Antena 1 a postat o imagine emoționantă cu partenerul ei de viață, alături de un mesaj inedit.

La muți ani! Restul îți urez când urci în dormitor.„, a scris Gina Pistol în dreptul unei fotografii unde apare alături de Smiley.

sursa: Instagram

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton și au împreună o fetiță. După ce s-au căsătorit, cei doi au plecat fără fiica lor, Josephine, în luna de miere în sudul Franței.

Artistul și Gina Pistol au plecat în vacanță cu fiica lor

Recent, Gina Pistol și Smiley s-au relaxat într-o vacanță minunată alături de fiica lor. Cei doi au avut ocazia să petreacă timp împreună cu Josephine în mai multe escapade și se bucură din plin de aceste momente. De data aceasta, au ales să călătorească la Budapesta, iar artistul a împărtășit câteva cadre din această frumoasă călătorie pe contul său de Instagram.

Într-un interviu acordat recent, Smiley a vorbit despre decizia lui și a Ginei Pistol de a alege ca fiica lor să poarte numele Josephine.

„Și când ne-am gândit la numele fetiței noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria', a povestit Smiley în interviul acordat publicației VIVA!.

Pe data de 27 mai, Gina Pistol și Smiley au sărbătorit uniunea lor. Atât cununia civilă, cât și cea religioasă au avut loc în aceeași zi, la Palatul Snagov, în prezența familiei și a câtorva prieteni foarte apropiați. La cununia civilă, Gina a strălucit într-o rochie cu dantelă la bust și mâneci largi, purtând sandale elegante cu perle de la Jimmy Choo. Machiajul ei a fost realizat de Alexandra Crăescu, iar coafura de Adonis Enache. În ceea ce-l privește pe artist, Smiley a ales să poarte un costum clasic bej, creat de Irina Voinea.

Citește și:
Zayn Malik vorbește pentru prima oară despre conflictul cu Yolanda Hadid, care l-a acuzat că a lovit-o

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people