Smiley a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost oprit de polițiști: „Nu l-am văzut”

Smiley a povestit cum a decurs dialogul cu polițiștii, când a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză.

Smiley a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, când a fost oprit de polițiști: "Nu l-am văzut"

Acum aproximativ o lună, Smiley a anunțat că a fost surprins de un radar cu o viteză de 104 km/h într-o localitate și a devenit, astfel, pieton, deoarece polițiștii i-au suspendat permisul. Juratul de la Vocea României a afirmat într-un interviu pentru CANCAN.RO că nu a observat indicatorul de viteză de 50 km/h.

Cum a rămas Smiley fără carnetul de conducere

În loc să fie trist în urma acestui incident, Smiley a părut chiar bucuros. Cu un ton jovial, el admite că oricum nu îi place să conducă, iar să fie pasager în dreapta îi convine de minune. Prietenii și colegii îl transportă acolo unde are nevoie, la fel și soția sa, Gina Pistol. Mai mult, artistul a povestit cu amuzament despre dialogul avut cu agenții de poliție.

„Da, am șoferul random al zilei, chiar e aleatoriu. Dimineața, când mă trezesc, mă întreb cum ajung unde am treabă. E drept, întotdeauna am opțiunea taxi, Uber sau metrou, tramvai sau autobuz. Dar e mai amuzant așa, să îmi dau seama cine se oferă să mă aducă până unde trebuie să ajung. (…) Nu-mi judec prietenii după cine mă duce la birou sau pe unde am treabă. Mie-mi place foarte tare să fiu fără permis, nu-mi place traficul din București, sunt foarte relaxat! Mie nu prea-mi place să conduc. Conduc de nevoie, prefer să stau în dreapta pentru că am timp să mai fac lucruri și mie îmi convine, n-am protestat cu nimic niciodată. Dacă mi se ia permisul vreodată, zic ‘WOW, perfect, nu mai veneai?!'”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În continuare, Smiley a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, atunci când a fost oprit de polițiști. Artistul a spus că avea în bord aproximativ 104 km/h și nu se afla în localitate, fiind chiar pe un drum drept. Cu toate acestea, el nu a observat limitat de viteză, motiv pentru care a fost oprit de autorități, iar permisul i-a fost suspendat. 

Artistul a recunoscut că nu a protestat în fața deciziei polițiștilor

Smiley a recunoscut că a depășit limita legală suficient astfel încât să rămână fără carnet câteva luni, motiv pentru care nici nu a protestat în fața polițiștilor.

„104 km/h sau 105 km/h. Nu eram într-o localitate, chiar nu eram într-o localitate. Mergeam pe drumul care duce spre Tulcea, care e drum drept, nu e nicio localitate. Există un semn de 50 km/h, pe care eu nu l-am văzut. (…) Ba da, citește și semnele, mi-a zis și polițistul ‘domnule, dar nu ați fost atent la mașină?’. Zic ‘n-am fost atent, că vorbeam și la telefon’. Dar nu eram atent să văd semnul. Nu aveam nici viteză foarte mare, nu eram nici în localitate, când sunt în localitate nu merg cu viteză mare. Fiind linie dreaptă, am zis că la 100 km/h nu se simte, dar n-am protestat cu nimic. I-am dat carnetul, să fiți sănătoși! (…) Au fost cât se poate de normali. Mi-au cerut mai întâi actele, le-am dat toate actele și dup-aia mi-au spus „știți că ați depășit viteza?!”. Zic ‘aaaa, gata, hai că am scăpat de carnet”, a mai spus artistul.

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people