Smiley a atras atenția asupra unei escrocherii pe rețelele de socializare: „Nu vă lăsați înșelați”

Smiley a dezvăluit că a fost ținta unei escrocherii.

Smiley a atras atenția asupra unei escrocherii pe rețelele de socializare: "Nu vă lăsați înșelați"

Smiley se confruntă cu o tentativă de înșelăciune! Artistul a alertat publicul și a detaliat modul în care a ajuns în această situație. Juratul de la Vocea României a povestit pe Instagram ce i s-a întâmplat și i-a îndemnat pe internauți să fie foarte atenți la escrocheriile de pe internet.

Cântărețul se regăsește într-o situație neașteptată. Artistul a devenit victima unei tentative de înșelăciune și a împărtășit detalii despre cum a ajuns în această situație pe rețelele de socializare. Potrivit acestuia, unii internauți fac live-uri pe internet în numele lui, de pe conturi false, prin care cer sume diferite de bani.

Smiley a fost ținta unei escrocherii

Smiley i-a avertizat pe fanii săi să fie precauți în ceea ce privește informațiile online, explicând că impostorii folosesc numele său în mod fraudulos pentru a obține anumite avantaje. Artistul a emis o notă de atenționare cu privire la această situație.

„Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale. Se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați report! Eu nu am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!”, a transmis artistul.

sursa: Instagram

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Cu câteva săptămâni în urmă, Gina Pistol a explicat de ce ea și Smiley aleg să nu posteze imagini cu chipul fiicei lor pe internet. Fosta prezentatoare TV a menționat că evită expunerea micuței Josephine din cauza energiilor negative pe care oamenii le pot transmite online.

„Este încă un suflet tânăr, nu vreau să o expun la toată energia asta pe care o simți și tu ca om. Gândurile oamenilor sunt foarte diferite, puține sunt bune. De ce să îi fac asta copilului meu? Poate ea nu își va dori lucrul asta”, a declarat prezentatoarea TV în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Artistul se pregătește de Sărbătorile cu familia

Smiley a început deja pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Artistul a povestit recent că va petrece timp alături de familia lui și că intenționează să depună toate eforturile necesare pentru ca fiica lui, Josephine, să se bucure din plin de Crăciun.

„Crăciunul îi este dedicat lui Josephine, planuri, cadouri, brad, podoabe, Moș Crăciun. Cred că ei, copiii, se bucură cel mai mult și mai sincer de aceste zile, iar noi, părinții, trebuie să le facem niște zile memorabile, pline de bucurie și de amintiri de ținut minte o viață. Am început deja planurile, să vedem cum le și ducem la îndeplinire și cum le transformăm în zâmbete și fericire pură”, a declarat Smiley pentru tvmania.ro.

Smiley este foarte implicat în creșterea fiicei sale, Josephine, și adoră să facă tot felul de activități cu cea mică.

„Programul meu cu Josephine este înfrumusețat, nu încărcat. Eu insist să includ activități cu Josephine în programul meu, chiar reprezintă o bucurie foarte mare pentru mine, ca pentru orice părinte, probabil, nu spun nimic nou sau uimitor. Diminețile sunt ale noastre, sunt cu cântec, cu dans, cu desenat, cu prins codițe, cu zâmbit și îmbrățișat. Cum să nu vreau să-mi încep ziua astfel?!”, a adăugat Smiley pentru sursa citată.

Citește și:
Ce s-a aflat acum despre emisiunea „Chefi la cuțite' după plecarea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fanii vor fi dezamăgiți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people