Simona Pătruleasa și-a mutat fiica la o școală privată. De ce a făcut această alegere: „În sistemul de stat nu existau regulile astea”

Simona Pătruleasa a dezvăluit motivul pentru care și-a mutat fiica de la o școală de stat la una privată.

Simona Pătruleasa și-a mutat fiica la o școală privată. De ce a făcut această alegere: "În sistemul de stat nu existau regulile astea"

Simona Pătruleasa a decis să își mute fiica de la o școală de stat la una privată. Aceasta nu este singura vedetă din România care a optat pentru această variantă, iar prezentatoarea de știri a detaliat motivele care au stat la baza alegerii sale. Vedeta a subliniat că a experimentat anumite dezamăgiri și că a luat hotărârea cu privire la siguranța fetiței.

Simona Pătruleasa, despre decizia de a-și da fiica la o școală privată

Simona Pătruleasa este o mamă dedicată, care a luat recent o decizie importantă pentru siguranța fiicei sale, Ingrid, în vârstă de 12 ani. Ea a mutat-o de la o școală de stat la una privată, motivând această schimbare prin preocuparea pentru bunăstarea și siguranța copilului ei. Decizia a fost luată în urma unor situații neplăcute legate de sistemul de învățământ de stat și a dorinței de a oferi un mediu mai sigur pentru educația fiicei sale.

„Ingrid este acum la privat. Am avut niște dezamăgiri în sistemul de stat și am ales pentru siguranță. Îmi doream mai multe reguli, îmi doream uniformă, îmi doream să nu fie telefon la școală și pentru că în sistemul de stat nu existau regulile astea, am preferat să o mutăm undeva unde există”, a spus Simona Pătruleasa pentru Cancan.ro.

Prezentatoarea de știri de la Kanal D se simte împlinită atât în cariera sa profesională, cât și în viața personală. Ea a evidențiat relația specială pe care o are cu fiica ei și a împărtășit recent regulile pe care le aplică pentru a avea o bună creștere.

Ce reguli a impus vedeta

Prezentatoarea TV a afirmat că a fost de acord ca fiica ei să utilizeze rețelele de socializare, însă toate conturile sunt monitorizate de pe telefonul ei personal. Mai mult, vedeta a explicat că Ingrid a primit un telefon mai târziu comparativ cu alți copii, deoarece își dorește ca fiica ei să evite timpul petrecut în exces în fața ecranelor.

„Are, dar, de asemenea, cu măsură! (n.r. conturi pe social media) În timpul săptămânii nu are telefon, are doar în weekend. Da! (n.r. verifică platformele fiicei sale) Eu le văd pe telefonul meu pe toate”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Ego.ro.

Simona Pătruleasa dorește ca fiica ei să aibă parte de o copilărie normală și să nu își petreacă prea mult timp pe rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit că i-a oferit un telefon lui Ingrid mai târziu în comparație cu colegii săi. Prezentatoarea de știri a subliniat importanța ca cei mici să aibă timp și pentru alte activități, sportul și cititul fiind esențiale, mai ales la această vârstă.

„Ea și-a făcut destul de târziu. Mulți dintre colegii ei deja aveau. Și telefon a avut destul de târziu față de alți copii! Cred eu că dacă întârziem momentul acesta mai mult este mai bine. Oricum, ele creează dependență și ar trebui să apară în viața copiilor cât mai târziu pentru că altfel îi vom lua foarte greu din fața telefonului! Momentele în care ar trebui să citească sau să facă sport devin tot mai rare și atunci trebuie, cumva, să punem limita aceasta și să aibă timp pentru toate activitățile!”, a mai spus Simona Pătruleasa pentru sursa citată.

Citește și:
Daisy, fiica lui Katy Perry și a lui Orlando Bloom, apariție adorabilă în public. Cum arată micuța în vârstă de 3 ani

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people