Simona Pătruleasa, dezvăluiri despre rolul de părinte. Ce reguli i-a impus fiicei sale de 12 ani: „Trebuie să punem limita”

Simona Pătruleasa are o relație specială cu fiica ei de 12 ani și a dezvăluit ce regulă i-a impus adolescentei.

Simona Pătruleasa, dezvăluiri despre rolul de părinte. Ce reguli i-a impus fiicei sale de 12 ani: "Trebuie să punem limita"

Simona Pătruleasa este recunoscută drept una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri și formează o familie frumoasă alături de Sabin Ivanof. Cuplul are o fiică în comun, pe nume Ingrid, în vârstă de 12 ani. Vedeta are o relație specială cu fiica sa și recent a dezvăluit regulile pe care le-a impus.

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof au împlinit 15 ani de căsătorie și sunt părinții unei fiice, Ingrid. Prezentatoarea de știri de la Kanal D se simte împlinită atât în cariera sa profesională, cât și în viața personală. Ea a evidențiat relația specială pe care o are cu fiica ei și a împărtășit recent regulile pe care le aplică pentru a avea o bună creștere.

Ce regulă i-a impus Simona Pătruleasa fiicei sale de 12 ani

Prezentatoarea TV a afirmat că a fost de acord ca fiica ei să utilizeze rețelele de socializare, însă toate conturile sunt monitorizate de pe telefonul ei personal. Mai mult, vedeta a explicat că Ingrid a primit un telefon mai târziu comparativ cu alți copii, deoarece își dorește ca fiica ei să evite timpul petrecut în exces în fața ecranelor.

„Are, dar, de asemenea, cu măsură! (n.r. conturi pe social media) În timpul săptămânii nu are telefon, are doar în weekend. Da! (n.r. verifică platformele fiicei sale) Eu le văd pe telefonul meu pe toate”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Ego.ro.

Simona Pătruleasa dorește ca fiica ei să aibă parte de o copilărie normală și să nu își petreacă prea mult timp pe rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit că i-a oferit un telefon lui Ingrid mai târziu în comparație cu colegii săi. Prezentatoarea de știri a subliniat importanța ca cei mici să aibă timp și pentru alte activități, sportul și cititul fiind esențiale, mai ales la această vârstă.

„Ea și-a făcut destul de târziu. Mulți dintre colegii ei deja aveau. Și telefon a avut destul de târziu față de alți copii! Cred eu că dacă întârziem momentul acesta mai mult este mai bine. Oricum, ele creează dependență și ar trebui să apară în viața copiilor cât mai târziu pentru că altfel îi vom lua foarte greu din fața telefonului! Momentele în care ar trebui să citească sau să facă sport devin tot mai rare și atunci trebuie, cumva, să punem limita aceasta și să aibă timp pentru toate activitățile!”, a mai spus Simona Pătruleasa pentru sursa citată.

Ce planuri are vedeta pentru noul an

Simona Pătruleasa a vorbit despre cum a fost pentru ea 2023, dar și despre planurile pe care le are pentru noul ei. 

„A fost un an cu multe provocări, a fost un an cu bune și cu rele. Spun rele pentru că dacă ne uităm la ce se întâmplă in jurul nostru, la nivel internațional, notă scade destul de mult. Bucuriile sunt legate de familie, de fiica mea, Ingrid. A mai trecut un an și simt că am întinerit. Cum spuneam, un gust amar îmi lasă tot ceea ce se întâmplă la nivel internațional, toate conflictele care îi afectează pe cei implicați, dar și pe noi, din toate punctele de vedere”, a declarat Simona Pătruleasa pentru unica.ro.

Citește și:
Halle Bailey a devenit mamă pentru prima oară. Ce nume inedit a ales pentru bebelușul său

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people