Simona Pătruleasa, detalii inedite despre căsnicia cu Sabin Ivanof. Cum s-a schimbat relația lor după ce au devenit părinți: „Testul cel mai dificil”

Simona Pătruleasa a vorbit deschis despre cums-a schimbat căsnicia ei cu Sabin Ivanof după ce au devenit părinți.

Simona Pătruleasa, detalii inedite despre căsnicia cu Sabin Ivanof. Cum s-a schimbat relația lor după ce au devenit părinți: "Testul cel mai dificil"

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof trăiesc o poveste de dragoste din 2005. Prezentatoarea de la Kanal D și partenerul ei s-au căsătorit în 2008 și au împreună o fiică, pe nume Ingrid, în vârstă de 12 ani. Înainte să se cunoască personal, cei doi au petrecut 6 luni vorbind la telefon, iar prima lor întâlnire a fost la o înghețată. Ulterior, lucrurile au evoluat între ei, iar acum se bucură de familia pe care o au împreună.

Simona Pătruleasa, detalii despre relația cu soțul ei

Recent, prezentatoarea TV a vorbit deschis despre căsnicia sa cu Sabin Ivanof. Dacă la începutul relației lor nu aveau motive de dispută, venirea pe lume a fiicei lor a făcut ca dinamica relației dintre cei doi să se schimbe. Cu toate acestea, cei doi comunică în continuare la fel de deschis despre orice și caută să ajungă mereu la o înțelegere.

„Până să o avem pe Ingrid, nu aveam motive de dispută. Când ai un copil, pot fi păreri diferite în ceea ce privește educația și creșterea lui, iar echilibrul în astfel de situații este o mare provocare. Eu și Sabin discutăm despre fiecare aspect care apare în viața noastră și a copilului nostru, Ingrid este centrul universului pentru noi. Testul cel mai dificil pe care l-am avut în relație a fost acela când am aflat că nu pot avea copii. Sabin a fost mereu cu mine și m-a sprijinit. Am depășit momentul pentru că nu am renunțat niciunul dintre noi, chiar dacă au fost ani foarte grei.”, a spus Simona Pătruleasa pentru viva.ro

„Nu avem reguli, avem o căsătorie care se bazează pe respect, fără de care este greu să reziști într-o relație. Ne unește dorința de a merge pe același drum, indiferent de greutăți și mai presus de orice este Ingrid, pentru care ne dorim o familie frumoasă și sănătoasă.”

Totodată, Simona Pătruleasa a împărtășit cum a început relația cu partenerul ei, într-un interviu pentru Ego.ro subliniind că nu crede că există un secret pentru menținerea unei relații pe termen lung.

„Ba da, chiar da! (n.r. a vorbit 6 luni la telefon cu soțul ei înainte să îl cunoască) Este ceva WOW, dar vorbim despre ce s-a întâmplat acum aproximativ 20 de ani. Cu 20 de ani în urmă se mai întâmplau și astfel de lucruri! Foarte frumoasă a fost prima întâlnire! Și scurtă! Am fost la o înghețată! Dar mai mult nu spun! La anul împlinim 20 de ani de la ziua respectivă! Nu există niciun secret, cred că este dorința de a merge împreună, de a face lucruri! Cred că există și respectul, dar și comunicarea! Toate relațiile sunt cu bune și rele. Important este să vrei să mergi împreună mai departe!”

În ceea ce privește întâlnirile cu fanii dornici să facă poze cu ea, Simona Pătruleasa a remarcat că Sabin Ivanof s-a obișnuit deja cu acest aspect. De asemenea, prezentatoarea TV se bucură întotdeauna să se întâlnească cu admiratorii săi, însă a avut parte și de situații amuzante pe parcurs.

„Nu reacționa! (n.r. când lumea a început să îi ceară autografe) I se pare absolut normal, s-a obișnuit! Poate că la început i se părea mai ciudat, dar cu timpul s-a obișnuit! Eu mă bucur că oamenii sunt drăguți și vor să vorbim, poate să facem o poză! Pe mine mă bucură! Unii spun că poate să fie ceva deranjant dacă ești la mall și vine cineva să facă o fotografie! Mie nu mi se pare așa! Mi se pare că pot să dau din timpul meu câteva minute! E o bucurie! Nu este nimic ieșit din comun, dar îmi aduc aminte de ceva care mi s-a părut amuzant! Am urcat într-un taxi și șoferul mi-a spus că la televizor par mult mai înaltă. I-am spus că da, la televizor par mai înaltă pentru că stau urcată la pupitru pe un scaun. Atunci, este normal să par mai înaltă!”

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people