Simona Pătruleasa a dezvăluit secretul său în materie de frumusețe: „O dată la două, trei zile”

Simona Pătruleasa a dezvăluit un truc la care apelează pentru a se menține fresh.

Simona Pătruleasa a dezvăluit secretul său în materie de frumusețe: "O dată la două, trei zile"

La vârsta de aproape 49 de ani, Simona Pătruleasa se află într-o formă de invidiat. Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre secretele sale în materie de frumusețe și despre regulile pe care le respectă în ceea ce privește alimentația. 

Simona Pătruleasa, despre trucurile sale de beauty

Simona Pătruleasa nu se sfiește să dezvăluie câteva trucuri la care apelează pentru a se menține mereu într-o formă excelentă. Dacă silueta de invidiat și-o menține printr-un stil de viață sănătos și o alimentație corectă, când vine vorba despre tenul ei, vedeta are un truc ce nu dă greș niciodată.

„Dimineața înainte să mă machiez, pentru că mă trezesc foarte devreme și când te trezești la 5-5:30 îți revii undeva pe la prânz cum trebuie, eu trebuie să-mi revin în timp record, pe la 6, țin la frigider niște patch-uri pe care le pun sub ochi 30 de minute în timp ce-mi beau cafeaua. O dată la două trei zile îmi fac un gomaj, iar de foarte multe ori îmi plimb pe față un cub de gheață. Nu e tocmai plăcut, dar funcționează. Nu nu am folosit creme decât foarte târziu, tocmai pentru că eu consideram că nu am nevoie. Mi se părea că mai mult pot să-mi distrug tenul decât să-l ajut. Cred că pe la 30 și ceva de ani am mers prima oară la cosmetică. Mi s-a părut înfiorător să stau atâtea ore acolo.

N-am avut răbdare absolut deloc. Am zis că o să se repete peste un an, nu mai devreme. Unele persoane chiar simt nevoia să meargă lunar, eu nu. Am o cremă de noapte și folosesc cremă cu factor de protecție în fiecare zi. Nu ies fără rimel din casă, sunt dependentă de el, un gloss, nu foarte multe. Eu am o trusă (n.red.: de make-up) foarte bine dotată datorită jobului. Eu de luni până vineri trebuie să mă machiez și atunci am o trusă foarte organizată și foarte bine dotată, cum spuneam. Sâmbăta și duminica nu simt nevoia de mai mult de rimel sau gloss”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Unica.ro.

În ceea ce privește alimentația sa, Simona Pătruleasa a recunoscut că îi place foarte mult să consume fructe regulat și încearcă să respecte un program de exerciții fizice acasă. Deși dulciurile sunt slăbiciunea ei, face tot posibilul să le evite.

„Îmi plac foarte mult fructele. Îmi plac enorm dulciurile, dar le evit cât pot. Cam asta. Nu mănânc seara după 19:00. N-am mai mers la sală. Fac acasă stepper, am gantere, bicicletă, abdomene fac. Nu atât de mult cât ar trebui, dar mă descurc”, a adăugat Simona Pătruleasa pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Alice Cavaleru, mărturisiri sincere despre viața de familie din spatele camerelor de filmat: „O iau altă dată de la capăt’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people