Simona Halep și-a făcut o schimbare de look radicală. Cum au reacționat fanii

Simona Halep și-a făcut o nouă schimbare de look, iar rezultatul a stârnit reacții în mediul online.

Simona Halep și-a făcut o schimbare de look radicală. Cum au reacționat fanii

Simona Halep a adoptat recent o schimbare majoră de look, renunțând la părul blond. Jucătoarea de tenis a optat pentru o nuanță mult mai închisă, iar transformarea a fost una radicală. Deși a primit multe aprecieri, se pare că nu a fost pe placul tuturor fanilor săi.

Simona Halep, o nouă schimbare de look

Înainte de a reveni pe terenul de tenis, pe 23 aprilie, Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look. Ea s-a lăsat pe mâna hairstylistului Sorin Stratulat, pentru a-i vopsi părul într-o culoare mai închisă. Pe contul său de Instagram, el a publicat câteva imagini cu noul look al Simonei Halep, evidențiind cât de strălucitor și sănătos arată părul ei acum. „Strălucire naturală”, a transmis Sorin Stratulat în mediul online. Postarea a fost ulterior distribuită și de către Simona Halep pe propriul ei cont de Instagram.

Unii urmăritori au fost surprinși de schimbarea sportivei. „Scuze, dar o îmbătrânește mult”, a remarcat cineva, în timp ce o altă persoană a comentat: „O întinerește, e o culoare superbă”. În urma acestor dezbateri legate de modul în care îi vine noua culoare Simonei Halep, Sorin Stratulat a intervenit imediat după ce fanii au exprimat păreri diferite.

„Întrebarea e: „Te simți bine așa? E ceea ce își dorești? Nu crezi că e mai important să ne creăm spații să fim cum vrem noi, poate chiar bătrâni, decât să ne punem ștampile? 🙏🥰”, a transmis el.

„Este prea închis, nu înțeleg de ce ne lăudăm cu niște lucruri care sunt neahhhhh”, a scris altcineva pe Instagram, iar Sorin Stratulat a răspuns: „Nu ne lăudăm! Postăm lucruri care ne plac sau de care suntem mândri, cum ar fi de exemplu faptul că mă simt privilegiat și norocos să lucrez cu o persoană care mă inspiră și pe care o respect enorm pentru ce face. Faptul că ai altă părere e ok, ce nu înțeleg eu este în calitate de ce ai o părere legată de culoare? Om cu cont de Instagram? Colorist profesionist? Femeie? Psiholog? Director de imagine? Artist plastic? …”

Simona Halep a revenit pe teren 

Pe data de 5 martie 2024, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis să reducă suspendarea Simonei Halep, care a fost acuzată de dopaj cu roxadustat la US Open 2022, de la 4 ani, așa cum era verdictul inițial, la 9 luni. TAS a mai transmis și faptul că suspendarea a expirat pe 6 iulie 2023. 

Pe lângă faptul că suspendarea Simonei Halep a fost redusă, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a mai emis o decizie, și anume că sportiva trebuie să primească de la Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) o sumă de bani. Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep, a precizat despre ce sumă este vorba în acest caz.

„Tribunalul a decis simbolic să oblige ITIA să plătească 20.000 de franci elvețieni (n.r. echivalentul a aproximativ 21.000 de euro) cu titlul de „contribuție la efortul de apărare al Simonei”, a spus Bogdan Stoica pentru Digi Sport Special.

Citește și:
Emil Rengle s-a logodit cu Alejandro Fernandez. Modul emoționant în care au anunțat cei doi marea veste (VIDEO)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people