Simona Halep, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi într-o relație cu Joao Monteiro

Simona Halep a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi într-o relație cu Joao Monteiro.

Simona Halep, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi într-o relație cu Joao Monteiro

În ultima perioadă, în presă au circulat zvonuri conform cărora Simona Halep și-ar fi refăcut viața sentimentală. Sportiva a făcut primele declarații referitoare la aceste speculații.

S-a zvonit că Simona Halep ar avea un nou partener și că ar fi vorba de Joao Monteiro, un jucător de tenis din topul ATP în vârstă de 29 de ani. Acesta a fost prezent la evenimentul „Nostalgia Litoral 2023” și s-a afișat cu prietenii Simonei Halep, transmite prosport.ro. Aceeași sursă mai informează faptul că Joao Monteiro lucrează la Academia Mouratoglou, unde s-a antrenat sportiva.

Pe contul personal de Instagram, Simona Halep a oferit primele declarații despre zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu alături de Joao Monteiro.

„Am citit articolele inventate despre relația mea cu Joao, este partenerul meu de antrenament și nimic mai mult! Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Simona Halep pe Instagram. 

Foto: Instagram

De la despărțirea de fostul ei soț, Toni Iuruc, Simona Halep nu a mai vorbit public despre viața ei amoroasă. Cei doi au divorțat în 2022, după mai puțin de un an de la cununia civilă.

Simona Halep și Toni Iuruc au fost într-o relație timp de patru ani și s-au logodit în vara anului 2021. Sportiva și omul de afaceri s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul său natal. Petrecerea de cununie a avut loc la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.

După ce a divorțat la notar de Toni Iuruc, Simona Halep a făcut primele declarații despre despărțire. Sportiva a preferat inițial să păstreze discreția și nu a reacționat. Însă, ulterior, jucătoarea de tenis a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj prin care mărturisește faptul că ea și omul de afaceri au decis să meargă pe drumuri separate de comun acord.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am răgămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, se arată în mesajul publicat de Simona Halep pe Instagram.

În ceea ce îl privește pe Toni Iuruc, acesta a oferit o declarație în care a ținut să sublinieze că despărțirea a fost de comun acord și că nu există aspecte senzaționale privind această separare.

„Am plecat pe drum separat. Nu căutați senzaționalul, că nu există, suntem doi oameni normali, fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Deci nu căutați senzaționalul. Nu aveți ce să găsiți”, a declarat Toni Iuruc, citat de Cancan.ro.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, după ce s-a anunțat că a fost depistată pozitiv cu substanța interzisă roxadustat. Într-un interviu acordat pentru Tennis Majors, sportiva a spus că are dovezi pentru a-și demonstra nevinovăția.

Simona Halep a vorbit deschis despre acest subiect, la câteva luni de la suspendarea sa provizorie pentru depistarea pozitivă la substanța interzisă roxadustat.

„Am vrut să păstrez tăcerea până când cazul va fi rezolvat. Nu am vrut să ies și să vorbesc pentru că era foarte emoționant. Și, de fapt, așa cum am spus, nu puteam să mă descurc foarte bine. Dar acum simt nevoia de a vorbi cu voce tare în fața susținătorilor mei, a fanilor mei și a publicului, pentru că sunt sigură că ei chiar vor să știe de ce durează atât de mult și chiar am simțit nevoia să fac asta”, a declarat Halep.

Citește și:
Shiloh Jolie-Pitt, o nouă schimbare inedită de look. Cum arată acum tânăra

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people