Simona Halep, dezvăluiri despre divorțul de Toni Iuruc și acuzațiile de dopaj: „Unul după altul”

Simona Halep a vorbit deschis despre cea mai dificilă perioadă din viața ei, care include divorțul de Toni Iuruc și acuzațiile de dopaj.

Simona Halep s-a confruntat cu o perioadă tumultuoasă după despărțirea de Toni Iuruc în 2022. Problemele nu s-au oprit atunci pentru fosta campioană de la Roland Garros, fiind suspendată după ce a fost acuzată de dopaj, o situație care a agravat dificultățile prin care trecea. În ciuda naturii sale optimiste și a speranței că lucrurile se vor îmbunătăți, Halep nu poate trece cu vederea criticile pe care le-a primit, mai ales pentru aspecte pentru care nu are nicio vină.

Simona Halep, declarații despre cea mai grea perioadă din viața ei

Într-un interviu recent acordat presei internaționale, Simona Halep a mărturisit cât de complicată a fost perioada după divorțul de Toni Iuruc. Suspendarea a adăugat și mai multă presiune, transformând situația într-o adevărată provocare. Deși a jucat doar două meciuri de la revenire, Halep este de părere că încă nu a depășit complet dificultățile, dar are încredere că viitorul îi va aduce schimbări pozitive.

De asemenea, Simona Halep a subliniat că evenimentele recente din viața sa au fost extrem de greu de gestionat. Cu toate acestea, ea a rămas optimistă, crezând cu tărie că această perioadă grea va trece. Jucătoarea de tenis este convinsă că lucrurile se vor îmbunătăți și că vor apărea oportunități care îi vor schimba viața în bine.

„A fost divorțul, a fost dopajul, iar acum sunt accidentările. Unul după altul. Și accept totul, gândindu-mă că așa trebuie să se întâmple. Mereu mă uit la citate motivaționale. Și unul spune așa: nu contează ce vine la tine, contează cum reacționezi”, a declarat Simona Halep pentru We are tennis.

Scandalul de dopaj a avut un impact profund asupra Simonei Halep. Ea consideră că a fost victima unei situații nedrepte și a fost șocată să constate câți oameni au ales să-i întoarcă spatele. Această experiență dureroasă a determinat-o să devină mult mai precaută în relațiile cu cei din jurul său.

„N-am crezut că oamenii pot fi răi sau că ți se poate întâmpla o situație nedreaptă, precum cea pe care am trăit-o. De aceea, acum am început să văd un pic și partea negativă a lucrurilor. Am început să fiu pregătită, în cazul în care mi se va întâmpla ceva rău. Trebuie să învăț, din nou, să am o gândire pozitivă, așteptând lucrurile bune. Trec acum prin această etapă. N-am terminat-o, dar lucrez la asta”, a mai spus sportiva.

Sportiva vinde vila de la Snagov

Simona Halep și Toni Iuruc au fost într-o relație timp de patru ani și s-au logodit în vara anului 2021 chiar la proprietatea pe care jucătoarea de tenis o deține la Snagov.

Sportiva și omul de afaceri s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța, orașul său natal, într-un cadru de poveste. Petrecerea de cununie a avut la clubul Fratelli, locul deținut de nașii sportivei și, totodată, locul unde aceasta s-a întâlnit pentru prima dată cu Toni Iuruc.

Spre surpriza tuturor, Simona Halep și fostul ei partener, Toni Iuruc, au decis de comun acord să se despartă. Vestea divorțului dintre Simona și Toni a fost complet neașteptată. După aproape un an de căsnicie, cei doi au decis să își separe drumurile și să divorțeze fără scandal la notar.

Vila unde a avut loc petrecerea de logodna a Simonei Halep cu Toni Iuruc este acum scoasă la vânzare. Prețul este unul fabulos, însă pe măsura proprietății pe care o deține sportiva.

Mai exact, proprietarea care are o suprafață de 420 metri pătrați, un teren de de 10.400 de metri pătrați, 9 camere și piscină, dar și un teren de tenis este scoasă la vânzare pentru prețul de 4,4 milioane de euro.

Citește și:
Gestul radical făcut de Ben Affleck în timp ce Jennifer Lopez se afla în vacanță. Divorțul lor pare iminent

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people