Simona Halep, apariție inedită la un eveniment. Accesoriul cu care a atras sportiva atenția

Simona Halep a purtat o ținută spectaculoasă la un eveniment sportiv.

Simona Halep, apariție inedită la un eveniment. Accesoriul cu care a atras sportiva atenția

Weekendul trecut, Simona Halep a participat la Sports Festival Cocktail Party 2024, desfășurat la Cluj-Napoca, unde a captat toate privirile cu o ținută deosebit de elegantă. Sportiva a ales o rochie lungă din satin, care i-a pus în valoare silueta. Aceasta a fost completată de o geantă Hermes, întregul ansamblu având o valoare de peste 30.000 de euro.

După ce a scăpat de suspendarea în urma scandalului de dopaj, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, reluându-și activitatea sportivă. Pe 15 iunie, ea s-a aflat la Cluj-Napoca pentru un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival. La câteva zile după eveniment, Simona a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii de la festival, primind numeroase complimente pentru ținuta sa.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Simona Halep, apariție inedită la un eveniment sportiv

La evenimentul din Cluj-Napoca, Simona Halep a atras toate privirile într-o rochie de satin albastră, creată de Emilio Pucci. Rochia a fost accesorizată cu o poșetă Hermès Kelly Mini și o pereche de sandale negre, valoarea totală a ținutei fiind de aproximativ 32.000 de euro.

Poșeta Hermès, în valoare de 30.000 de euro, a devenit faimoasă în 1956, când Grace Kelly, Prințesa de Monaco, a fost fotografiată cu ea, folosind-o pentru a-și ascunde de paparazzi una dintre sarcini. Simona Halep a plătit aproape 2000 de lire pentru rochia albastră care i-a subliniat silueta.

La Sports Festival, un meci demonstrativ de tenis a adus în prim-plan faimosul cuplu Andre Agassi și Steffi Graf, care au jucat la dublu împotriva echipei formate din Simona Halep și Andrei Pavel. Înainte de meci, Simona a susținut un discurs în care a exprimat recunoștința pentru primirea călduroasă pe care a avut-o la Cluj-Napoca. În timpul discursului, tatăl ei, Stere Halep, prezent la eveniment, a fost vizibil emoționat și a lăcrimat.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere. Nu vreau să sune a speech de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel. O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat sportiva, potrivit Sport.ro.

Sportiva a scăpat de suspendare

Pe data de 5 martie 2024, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis să reducă suspendarea Simonei Halep, care a fost acuzată de dopaj cu roxadustat la US Open 2022, de la 4 ani, așa cum era verdictul inițial, la 9 luni. TAS a mai transmis și faptul că suspendarea a expirat pe 6 iulie 2023. 

Pe lângă faptul că suspendarea Simonei Halep a fost redusă, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a mai emis o decizie, și anume că sportiva trebuie să primească de la Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) o sumă de bani. Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep, a precizat despre ce sumă este vorba în acest caz.

„Tribunalul a decis simbolic să oblige ITIA să plătească 20.000 de franci elvețieni (n.r. echivalentul a aproximativ 21.000 de euro) cu titlul de „contribuție la efortul de apărare al Simonei”, a spus Bogdan Stoica pentru Digi Sport Special.

Citește și:
Cara Delevingne și iubita sa, Minke, au sărbătorit doi ani de relație: „Nu îmi pot imagina viața fără tine'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people