Silviu Țolu, declarații inedite despre relația cu Lili Sandu: „De câte ori ni se ivește ocazia încercăm să avem câte o escapadă”

Lili Sandu și Silviu Țolu s-au logodit în 2019.

Silviu Țolu, declarații inedite despre relația cu Lili Sandu: "De câte ori ni se ivește ocazia încercăm să avem câte o escapadă"

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV formează un cuplu împreună cu Silviu Țolu, alături de care are un băiat, pe nume Thomas Jay. Cei doi s-au logodit în 2019, însă până în prezent nu au făcut pasul cel mare.

Într-un interviu recent, Silviu Țolu a făcut dezvăluiri despre relația cu Lili Sandu și cum reușesc să depășească momentele dificile din viața de cuplu.

„Considerăm că vacanțele în doi sunt importante sută la sută în viața de cuplu. Nu am făcut o regulă în sensul să avem un obicei din asta. Dar de câte ori ni se ivește ocazia încercăm să avem câte o escapadă. Poate fi și un weekend sau o plecare de o noapte. Când am mai avut filmări am închiriat o cameră de hotel sau un apartament pentru o singură noapte. Am avut așadar și mici vacanțe, dar și vacanțe mai mari. Cum a fost de exemplu de ziua lui Lili, când am mers în Istanbul. Avem marele noroc că putem să îl lăsăm și cu bunicii, nu pentru multe zile, dar un weekend ne descurcăm”, a declarat Silviu Țolu pentru Fanatik.

Silviu Țolu a vorbit deschis și despre unele cumpene din relația lor ivite atunci când Lili Sandu a suferit de depresie post-natală.

„Au fost momente destul de dificile din punctul ăsta de vedere pentru că inițial te întrebi ce se întâmplă. Te gândești că nașterea unui copil nu este un lucru rău, greșit. Dar am avut noroc că nașul lui Thomas care este medic ginecolog specialist în fertilitate, îmi spunea mereu ‘Las-o, măi, că sunt hormonii’. Glumea așa și ne înveselea mereu. Am încercat să înțeleg lucrurile astea. Până la urmă, sprijinul trebuie să vină necondiționat. Mai ales dacă implică o chestie medicală. Au fost momente când nu înțelegeam stările ei, când am avut discuții. Dar am încercat să îmi aduc aminte că trece printr-o perioadă mai grea și trebuie să o susțin. Și măcar să nu înrăutățesc situația”, a mai spus el pentru sursa citată.

De ce au anulat Lili Sandu și Silviu Țolu nunta

Într-un interviu recent, Lili Sandu a dezvăluit că îl consideră pe Silviu Țolu ca fiind soțul ei, chiar dacă nu au oficiat încă relația la starea civilă. Vedeta a explicat și motivul pentru care nu au făcut încă acest pas, deși în urmă cu ceva timp plănuiau nunta.

Lili Sandu a declarat că ea și partenerul ei nu au crezut niciodată că fericirea stă într-un act oficial. Ea a dezvăluit că nunta lor a fost planificată înainte de pandemie, însă au fost nevoiți să o amâne. În prezent, căsătoria nu mai este o prioritate pentru ei și sunt fericiți pentru că sunt împreună. Potrivit declarațiilor lui Lili Sandu, ceea ce contează cel mai mult este că au o familie unită și fericită, iar relația lor se bazează pe iubire, grijă și respect, ceea ce face ca aceasta să fie sănătoasă și de lungă durată.

„Niciodată nu am crezut că fericirea stă într-o hârtie. Noi aveam nunta planificată înainte de pandemie, iar apoi am fost nevoiți să o amânăm. În momentul prezent, aceasta nu mai reprezintă o prioritate. Faptul că suntem împreună este tot ce contează. Avem o familie unită și fericită, iar iubirea, grija purtată unul altuia și respectul stau la baza unei relații frumoase, sănătoase și de lungă durată”, a declarat Lili Sandu pentru Ego.ro.

Citește și:
Ce decizie au luat Cleopatra Stratan și Edward Sanda după ce s-au întors de la America Express

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people