Sienna Miller a născut o fetiță. Cum a fost surprinsă actrița alături de familie

Sienna Miller a fost surprinsă alături de partenerul ei de viață și de fiica lor nou-născută.

Sienna Miller a născut o fetiță. Cum a fost surprinsă actrița alături de familie

Sienna Miller a devenit mamă pentru a doua oară, potrivit MailOnline. Actrița în vârstă de 42 de ani a născut o fetiță împreună cu iubitul ei, Oli Green, în vârstă de 27 de ani, și a fost văzută recent ieșind pentru prima dată în oraș alături de bebelușul ei. 

Sienna Miller a născut o fetiță

Actrița are deja o fiică, Marlowe, în vârstă de 10 ani, din relația anterioară cu actorul Tom Sturridge, în vârstă de 38 de ani. Vedeta din Alfie a fost elegantă în timpul ieșirii la o cafenea din vestul Londrei, îmbrăcată într-o haină kaki și o salopetă din denim, cu un marsupiu Artipoppe de 3.300 de lire sterline. Acesta este confecționat din mătase de vigonie și mătase de mure.

Sarcina Siennei a fost dezvăluită în timpul unei vacanțe la plajă în luna august, când a fost surprinsă în timp ce își arăta cu mândrie burtica de gravidă. În decembrie, actrița a apărut în revista Vogue, unde a vorbit pentru prima dată despre sarcina sa și a dezvăluit că va avea o fetiță. În fotografiile incredibile realizate pentru a însoți interviul, ea și-a afișat burtica goală alături de Marlowe și de iubitul ei, Oli Green. 

Actrița a vorbit despre sarcina ei

Sienna Miller a vorbit sincer despre sarcina ei și despre faptul că a fost „neplanificată”, dar a recunoscut că se simte „mai pregătită psihologic” decât în cazul primului ei născut. În timpul interviului, a spus că Marlowe își dorea de ceva vreme un frate sau o soră. Actrița a mai spus că s-a luptat cu propriile prejudecăți legate de faptul că este o mamă mai în vârstă și că trebuie să învețe să nu mai facă glume pe seama acestui lucru.

„Mi-ar plăcea să ajung la un punct în care să nu mai simt nevoia să fac o glumă despre faptul că sunt mai în vârstă și că am un copil, pentru a arăta că sunt si eu în glumă. Am fost foarte norocoasă. Nu am încercat neapărat să rămân însărcinată. Acest lucru s-a întâmplat ca o surpriză totală și din punct de vedere biologic a fost ceva ce am putut să fac. Cred că oamenii se simt confortabil cu un mod de viață care a existat timp de mulți ani, care este foarte misogin și patriarhal. Ca și cum eu aș fi femeia mai în vârstă într-un parteneriat cu o persoană mai tânără sau că sunt însărcinată peste 40 de ani și că este iresponsabil și săracul copil și sunt astfel de standarde duble.”

În ceea ce privește diferența la cea de-a doua sarcină, ea a spus: „Am așteptări de unde nu aveam niciuna înainte. Mă simt mult mai pregătită din punct de vedere psihologic decât am fost cu Marlowe. A fost un adevărat șoc, realitatea. Nu m-am gândit la asta, cred că nu te poți pregăti pentru asta. În mintea mea îmi imaginez că va fi cel mai frumos, dar cred că am uitat.

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people