Shurubel dezvăluie ce diferențe există între Adela Popescu și Lili Sandu: „Fiecare e genială în felul ei”

Shurubel a oferit detalii inedite depre colegele sale de breaslă, Adela Popescu și Lili Sandu.

Shurubel dezvăluie ce diferențe există între Adela Popescu și Lili Sandu: "Fiecare e genială în felul ei"

Shurubel a dezvăluit detalii neștiute într-un interviu acordat pentru FANATIK, abordând subiecte precum matinalul „Vorbește lumea”, colegele sale de platou Adela Popescu și Lili Sandu, dar și relația sa de cinci ani cu soția lui.

Andrei Lăcătuș, cunoscut în lumea showbiz-ului românesc sub numele Shurubel, aduce zâmbete pe fețele românilor în fiecare dimineață, începând cu ora 10:30, de luni până vineri, la PRO TV. Alături de Lili Sandu și Bogdan Ciudoiu, Shurubel formează o echipă de excepție, iar telespectatorii matinalului sunt, fără îndoială, dornici să descopere mai multe despre co-prezentatorul de la „Vorbește lumea”.

Shurubel a făcut o serie de dezvăluiri inedite în cadrul interviului, inclusiv despre relația pe care o are cu colegele sale de breaslă, Adela Popescu și Lili Sandu. Acesta a fost inițial coleg cu soția lui Radu Vâlcan, ulterior fiind înlocuită de Lili Sandu, după ce actrița a anunțat că va lua o pauză de la televiziune. Aceștia se înțeleg de minune, iar Adela le-a oferit colegilor și câteva sfaturi înainte să plece din emisiune.

Shurubel, despre Adela Popescu și Lili Sandu

Prezentatorul TV a dezvăluit ce anume le deosebește pe cele două vedete, acesta afirmând că ambele sunt profesioniste și își iau munca foarte în serios. De asemenea, Shurubel a declarat că de la fiecare a învățat câte ceva, în stilul său caracteristic și glumeț.

„Lili și Adela sunt super profesioniste, ambele extrem de spontane și amuzante. Mai presus de toate, sunt oameni mișto, cu picioarele pe pământ. Credeți-mă că ar avea motive să aibă ceva „fițe”, dar ele aleg să nu aibă. Nu știu ce le deosebește. Cred că fiecare e genială în felul ei, dar pot să vă spun câte un lucru învățat, printre altele, de la fiecare. De la Adela am învățat că atunci când vrei să mănânci… mănânci, nene, orice ar fi! De la Lili am aflat că pantofii nu sunt doar pantofi. Uneori, pantofii sunt viață”, a spus Shurubel.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Totodată, Shurubel a declarat că este uimit de cât de bine se descurcă Lili Sandu în rolul de prezentatoare a unui show live, având în vedere greutățile cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Artista a avut o perioadă complicată din cauza faptului că mama ei avea probleme de sănătate, însă a reușit cu succes să își ducă responsabilitățile până la capăt.

„Mai mult m-am minunat de puterea ei de a face față în astfel de momente și cred că mai mult am lăudat-o decât să o încurajez. Probabil vorbele pe care le-a auzit cel mai des de la mine în zilele acelea sunau cam așa: ‘Wow, cât de bine ai dus și ziua de azi, cât ești de puternică!'”.

Întreba într-un final ce anume îl face fericit, Shurubel nu a ezitat să spună că zâmbetul soției sale este cel mai mare motiv de bucurie, dincolo de toate relizările sale.

„Mă face super fericit râsul soției mele, îl nominalizez la premiul pentru cel mai frumos și melodic râs din lume. Apoi, am fost foarte fericit când am pus muzică la festivaluri anul acesta. Și gândiți-vă că nu mai beau alcool de aproape doi ani, deci fericirea era doar de la muzică și de la public. Mă mai face fericit momentul în care am o idee creativă si o văd pusă în practică, în general sub formă de video. Cred că sunt un om simplu. Fericirea pentru mine e conștientizarea că sunt prezent pe planeta asta. Mă bucur real și conștient de tot ce ni se dă gratis în viață.”

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people