Sharon Stone, mărturisiri dureroase despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am pierdut totul”

„Am nevoie de opt ore de somn neîntrerupt ca să nu am crize”, a mărturisit Sharon Stone, după ce în 2001 a suferit un atac și o hemoragie cerebrală.

Sharon Stone, mărturisiri dureroase despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am pierdut totul"

În 2001, Sharon Stone s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, suferind un atac și o hemoragie cerebrală ce i-au afectat funcțiile motorii. După mai bine de 20 de ani, actrița a ales să vorbească onest despre problemele cu care încă se confruntă din cauza acelui episod traumatic.

„Multă vreme am vrut să mă prefac că sunt bine”, a declarat Stone pentru publicația People. „Am nevoie de opt ore de somn neîntrerupt pentru ca medicamentele pentru creier să funcționeze, astfel încât să nu am crize. Așa că sunt o angajată cu dizabilități și, din această cauză, nu prea sunt angajată. Acestea sunt lucrurile cu care m-am confruntat în ultimii 22 de ani, iar acum sunt deschisă în legătură cu asta”.

Înainte de a suferi hemorogia cerebrală, viața lui Sharon Stone era pe o pantă ascendentă. Primise prima nominalizare la Oscar pentru filmul Casino și tocmai îl adoptase pe Roan împreună cu soțul ei de atunci, editorul Phil Bronstein. După incidentul nefericit însă, totul s-a schimbat. Căsnicia ei s-a destrămat, iar proiectele profesionale nu au mai venit.

„Am pierdut totul”, a spus actrița. „Mi-am pierdut toți banii. Am pierdut custodia copilului meu. Mi-am pierdut cariera. Am pierdut toate acele lucruri pe care le simți ca fiind adevărata ta identitate și viața ta”, a mărturisit Sharon Stone pentru People, precizând și că problemele neurologice i-au afectat vederea, capacitatea de a vorbi și i-au provocat pierderi de memorie pentru o lungă perioadă.

Întrebată cum a reușit să găsească curajul pentru a-și împărtăși povestea, Stone a explicat:

„Provin dintr-o familie foarte distrusă. Am crescut crezând că trebuia să am grijă de toți ceilalți. Mi-a luat mult timp să înțeleg că aveam o viață a mea și că nu trebuia să o rezolv pentru toți ceilalți și că era în regulă ca eu să primesc îngrijire, ca eu să fiu suficientă ca persoană cu dizabilități. Mă simt mândră de mine și mândră de realizările mele – de la a supraviețui la a-i ajuta pe alții să supraviețuiască.”

În cartea sa de memorii, The Beauty of Living Twice, Sharon Stone a vorbit onest despre problemele din familia sa, mărturisind că a fost agresată sexual de propriul bunic, alături de sora sa, Kelly, și că persoana care a facilitat incidentul a fost chiar bunica ei. Actrița, acum în vârstă de 65 de ani, a spus că bunica sa le-a închis, pe ea și pe sora ei, într-o încăpere alături de bunicul lor. Abuzul, a mărturisit Stone, a fost în asemenea măsură de traumatizant încât cele două surori s-au simțit ușurate când, în cele din urmă, bunicul lor a încetat din viață.

Stone avea 14 ani la decesul acestuia, iar sora ei, Kelly, doar 11. Sharon Stone a mărturisit că s-a simțit eliberată doar atunci când l-a văzut pe acesta în sicriu:

 „L-am înghiontit și satisfacția că în cele din urmă murise m-a lovit ca o tonă de gheață. M-am uitat (la Kelly) și a înțeles; avea 11 ani și totul se terminase”, a scris aceasta, citată de Daily Mail.

Citește și:
Victoria Beckham, mărturisiri sincere despre acuzațiile de infidelitate aduse lui David Beckham: „A fost cea mai grea perioadă'

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people