Sharon Stone, fotografie rară cu fiul ei, Roan, în vârstă de 23 de ani

Sharon Stone a împărtășit pe rețelele de socializare o imagine emoționantă cu fiul ei, Roan, în vârstă de 23 de ani.

Sharon Stone, fotografie rară cu fiul ei, Roan, în vârstă de 23 de ani

Sharon Stone a postat pe Instagram o fotografie rară cu fiul ei în vârstă de 23 de ani, Roan, care apare alături de actriță într-o ipostază emoționantă. Vedeta este cât se poate de mândră de fiul ei și a dorit să împărtășească imaginea de familie cu fanii online.

Sharon Stone a postat o imagine cu fiul ei, Roan

În fotografie, Roan e surprins în timp ce se relaxează într-un fotoliu confortabil. El își etalează pieptul și brațele tatuate în timp ce optează să rămână fără tricou – purtând doar pantaloni albaștri, o brățară maro cu mărgele și un colier lung cu cuvântul ebraic Chai, care înseamnă „Viață”.

„Mândră de tine @roanjosephstone. Bravo”, a fost mesajul transmis de Sharon Stone pe Instagram.

Stone îl împarte pe Roan cu fostul ei soț, Phil Bronstein. Ea și jurnalistul în vârstă de 73 de ani au fost căsătoriți între 1998 și 2004. Actrița nominalizată la Oscar și Bronstein l-au adoptat pe Roan în anul 2000. Trei ani mai târziu, fostul corespondent de război a intentat divorț.

În timp ce mai mulți fani s-au întrebat de ce vedeta din „Casino” era atât de mândră de fiul ei, alți susținători au inundat secțiunea de comentarii a postării sale pentru a lăuda trăsăturile uimitoare ale lui Roan.

„Roan este superb – și un bărbat bun și fascinant”, a comentat o persoană la instantaneu. „Un tânăr foarte chipeș!”, a scris o a doua persoană, iar o a treia a adăugat: „Este acesta fiul ei? Dacă este așa, chipeș micuț!” „Grozave tatuaje!”, a mai spus altcineva, iar un alt internaut a spus cu entuziasm: „Ce fiu chipeș! Îmi place colierul!”

Stone a împărtășit anul trecut că a pierdut custodia lui Roan din cauza rolului din filmul ei din 1992, „Basic Instinct”.

„Oamenii se plimbă fără haine la televiziunea obișnuită acum, iar voi ați văzut poate vreo șaisprezece secunde de posibilă nuditate a mea – și am pierdut custodia copilului meu”, a împărtășit ea în cadrul podcastului „Table for Two with Bruce Bozzi”.

Sharon Stone, care i-a adoptat și pe Laird Vonne, în vârstă de 18 ani, și Quinn Kelly, în vârstă de 17 ani, în 2005 și, respectiv, 2006, a pierdut apelul pentru a obține custodia primară a lui Roan în 2008. Cu toate acestea, câștigătoarea premiului Emmy a rămas apropiată de Roan, iar acesta a depus în cele din urmă actele pentru a-i lua numele de familie ca fiind al său în 2019.

Actrița a vorbit despre trecerea timpului

Pe 10 martie, Sharon Stone va împlini 66 de ani. Deși mulți oameni se tem să ajungă la această vârstă și văd bătrânețea ca o corvoadă, acesta nu este și cazul actriței din Basic Instinct.

„Ura! Mai sunt exact două luni până la ziua mea de naștere și voi fi și mai bătrână”, a declarat Stone recent pentru UK Times.

„Îmi place să fiu în viață și sănătoasă. Și cred că ar trebui să fim cu toții super-încântați că reușim. Pentru că am văzut oameni care nu au reușit”, a mai adăugat actrița.

În plus, Sharon Stone i-a numit „proști și nerecunoscători” pe oamenii care se rușinează de faptul că au îmbătrânit.

„Cred că oamenii care se simt stânjeniți de faptul că sunt mai în vârstă sunt doar proști și nerecunoscători”, a spus ea.

Citește și:
Gigi Hadid și Bradley Cooper, fotografiați în ipostaze romantice la o întâlnire în New York. Cum a atras supermodelul atenția

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people