Sharon Stone dezvăluie pentru prima dată identitatea producătorului care a presat-o să întrețină relații intime cu un coleg de filmare

Sharon Stone a dezvăluit pentru prima dată cine era producătorul care a încurajat-o să întrețină relații sexuale cu colegul ei de platou pentru a avea "chimie mai bună" pe ecran.

Sharon Stone dezvăluie pentru prima dată identitatea producătorului care a presat-o să întrețină relații intime cu un coleg de filmare

Sharon Stone a dezvăluit identitatea producătorului care a presat-o să facă sex cu un coleg de platou pentru prima dată, precum și actorul cu care a fost împinsă să intre în intimitate pentru a îmbunătăți „chimia” de pe ecran.

Sharon Stone a dezvăluit că producătorul în cauză era Robert Evans

Actrița, în vârstă de 66 de ani, a discutat anterior despre această situație în memoriile sale din 2021 – fără a dezvălui identitățile – dar acum a mărturisit că producătorul era Robert Evans, actorul era fratele lui Alec Baldwin, Billy, iar filmul a fost Sliver, în 1993. Evans, care a murit în 2019, a fost, de asemenea, producător la Chinatown și The Cotton Club, și a condus producția la Paramount pentru The Godfather, The Italian Job, True Grit și The Great Gatsby. Sliver a fost următorul film al lui Sharon, după ce a obținut un succes uriaș în anul precedent în Basic Instinct.

„Se așteptau ca eu să aduc acasă un alt succes uriaș și mi-au aprobat distribuția și mi-au dat toate aceste aprobări, dar când a venit timpul să îl fac mi-au spus că este o afacere de vanitate și că nu pot avea aprobările mele. Apoi au început să încerce să dea vina pe mine pentru greșelile lor, iar ei au făcut greșeli teribile în modul în care au angajat regizori și distribuția”, a spus actrița în podcastul lui Louis Theroux.

Ea a spus că fostul actor devenit producător, Evans, a chemat-o de la filmări în biroul său pentru a-i face cererea de a întreține relații intime cu protagonistul William Baldwin în afara platoului de filmare.

„M-a chemat în biroul lui. Avea niște canapele foarte joase din anii ’70, ’80, așa că practic stăteam pe podea, când ar fi trebuit să fiu pe platou. Și se plimba prin birou cu ochelari de soare, explicându-mi că el s-a culcat cu Ava Gardner și că eu ar trebui să mă culc cu Billy Baldwin, pentru că dacă mă culc cu Billy Baldwin, interpretarea lui Billy Baldwin va fi mai bună. Și aveam nevoie ca Billy să se îmbunătățească în film, pentru că asta era problema. Și dacă m-aș putea culca cu Billy, atunci am avea chimie pe ecran, iar dacă aș face sex cu el, atunci asta ar salva filmul, iar adevărata problemă a filmului eram eu, pentru că eram atât de încrâncenată și nu eram ca o actriță adevărată care ar putea să facă sex și să repună lucrurile pe drumul cel bun. Adevărata problemă a fost că eram atât de încordată.”

Sharon a spus că la auzul cererii sale s-a gândit doar la faptul că el nu a ascultat lista de actori pe care ea i-a sugerat pentru rolul lui Baldwin, Zeke Hawkins, și s-a simțit frustrată că producătorii filmului se așteptau ca ea să treacă de la coproducția cu Michael Douglas în Basic Instinct la Baldwin.

„Nu a trebuit să fac sex cu Michael Douglas. Michael putea să vină la muncă și să știe cum să atingă acele semne, să facă acea replică, să repete și să apară. Acum, dintr-o dată, sunt în afacerea ‘trebuie să mă culc cu oamenii'”.

Actrița a dezvăluit prima dată incidentul în cartea sa de memorii

Sharon a spus că Sliver a obținut totuși încasări substanțiale de 280 de milioane de dolari la box office, chiar dacă filmul a fost sub așteptări.

Fragmentul original despre incident din cartea sa de memorii, care se intitulează The Beauty of Living Twice, suna astfel: „Un producător m-a adus la biroul lui, unde avea sub braț bile de lapte maltezat într-un mic recipient de tip cutie de lapte, cu gura de scurgere deschisă. Se plimba înainte și înapoi în biroul lui, cu bilele căzând din gura de scurgere și rostogolindu-se pe podeaua de lemn, în timp ce îmi explica de ce ar trebui să mă culc cu partenerul meu de scenă pentru a avea o chimie pe ecran. De ce, pe vremea lui, a făcut dragoste cu Ava Gardner pe ecran și a fost atât de senzațional! Acum, doar gândul înfiorător că se afla în aceeași cameră cu Ava Gardner mi-a dat de gândit. Apoi mi-am dat seama că și ea a trebuit să-l suporte și să pretindă că el era în vreun fel interesant.”

Sharon a spus că nu se putea gândi decât la faptul că actorul în cauză, pe care insistaseră să îl angajeze, „nu a reușit să scoată nici măcar o scenă întreagă în timpul testului”.

„Acum crezi că dacă mă culc cu el, va deveni un actor bun? Nimeni nu este atât de bun în pat”, a remarcat ea. „Am simțit că ar fi putut să angajeze doar un partener de rol cu talent, cineva care să poată prezenta o scenă și să-și amintească replicile. De asemenea, am simțit că puteau să o facă ei înșiși și să mă lase pe mine deoparte. Era treaba mea să joc și am spus-o. Acesta nu a fost un răspuns popular. Am fost considerată dificilă.”

Cu toate acestea, Billy, acum în vârstă de 61 de ani, și-a construit de atunci un CV lung de filme și credite TV, inclusiv Forgetting Sarah Marshall și Gossip Girl.

Citește și:
Best dressed la Oscar 2024: ce vedete au strălucit pe covorul roșu?

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people