Shannen Doherty, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. Actrița se confruntă cu metastaze cerebrale

Boala actriței Shannen Doherty a avansat, ajungând acum și la creier.

Shannen Doherty, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. Actrița se confruntă cu metastaze cerebrale

În 2015, Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a fost depistată cu cancer de sân în stadiul IV. De atunci, actrița a suferit mai multe operații și a urmat tratamente de chimioterapie și radioterapie. În ciuda acestor eforturi, Shannen a dezvăluit în urmă cu câteva luni că starea sa de sanătate continuă să se agraveze, fiind diagnosticată și cu metastaze cerebrale.

Cu toatea astea, actrița în vârstă de 52 de ani nu și-a pierdut speranța și optimismul. În urmă cu câteva zile, Doherty s-a bucurat de o cină alături de prietenele sale, dezvăluind că acestea îi oferă sprijinul de care are atât de mare nevoie în această perioadă dificilă.

„O seară de ieșit cu fetele, de care aveam mare nevoie”, a scris actrița în descrierea imaginii de pe Instagram.

Recent, Shannen Doherty a dezvăluit că a primit amenințări pe rețelele de socializare din cauza faptului că și-a arătat susținerea față de Israel în conflictul ce are loc în prezent în Fâșia Gaza.

„Azi a fost o zi grea, din motive evidente și din motive mai puțin evidente. În fiecare zi mă adun și mă ridic, sperând să mă descurc mai bine. Că oamenii vor face mai bine. Că ceea ce este evident nu este atât de complicat. Așa cum îmi trimit iubire și pace mie însămi, trimit iubire și fiecăruia dintre voi, chiar și celor care m-au amenințat în ultima săptămână”.

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, actrița asigură că nu se dă bătută și că va continua să lupte cu boala. În plus, aceasta mai spune că misiunea ei este de a trage un semnal de alarmă și de a convinge oamenii să meargă la investigații în mod regulat.

„Trebuie să ne învingem frica și să înfruntăm tot ceea ce ni se pune în față”, a mai scris Shannen Doherty.

În luna iunie a acestui an, Shannen Doherty a împărtășit un videoclip în care le arăta oamenilor „cum poate arăta cancerul” cu doar câteva momente înainte de a fi operată pentru a i se îndepărta o tumoră la cap. De când a dezvăluit că se luptă cu cancerul, actrița și-a ținut fanii la curent cu noutățile din viața ei. Astfel, de această dată a oferit imagini surprinse înaintea unei operații pe creier.

„16 ianuarie 2023. Operație chirurgicală. Am avut o tumoră la cap pe care au vrut să o îndepărteze și, de asemenea, să facă o biopsie. E clar că încerc să fiu curajoasă, dar sunt pietrificată. Frica a fost copleșitoare pentru mine. Speriată de toate posibilele rezultate rele, îngrijorată de faptul că o părăsesc pe mama mea și de impactul pe care asta l-ar avea asupra ei. Îngrijorată că voi ieși din operație fără să mai fiu eu. Așa poate arăta cancerul”, a mărturisit Shannen Doherty.

În 2021, actrita le-a spus fanilor că „se luptă pentru a rămâne în viață.”

„Nu vreau să mă port niciodată ca și cum aș fi pe moarte. Vreau doar să mă port ca și cum nu aș avea lucruri de bifat pentru că voi continua să lupt pentru a rămâne în viață”, a spus ea la „Good Morning America” la acea vreme.

Citește și:
Anunțul făcut de Adele. La ce a renunțat artista

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people